کد خبر:۳۰۷۰۹۸
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

حامد بهداد با «چهارشنبه خون به پا» می آید/وقتی شبکه نمایش خانگی مقابل اکران عمومی می‌ایستد!

هفته‌ای که گذشت سینمای ایران با خبرهایی از تولیدات جدید تا اظهارات مدیر شبکه خانگی همراه بود.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود؛ خبر اول اینکه:

 

فیلم‌های بخش رقابتی جشنواره کن مشخص شدند


فهرست فیلم‌های بخش رقابتی جشنواره کن 2014 اعلام شد. در این فهرست اسامی کارگردان‌هایی نظیر «کراننبرگ»، «برادران داردن»، «ژان لوک گدار»، «مایک لی» و «کن لوچ» به چشم می‌خورد.

 

 «تی‌یری فرمائو»، رییس جشنواره فیلم کن امروز اسامی راه یافته به بخش مسابقه جشنواره کن را اعلام کرد که این اسامی به شرح زیر است:


«میشل هازاناویچس» با ساخته جدیدش با نام «جست‌وجو» یکی از نامزدهای جدی نخل طلا است.


«برادران داردن» امسال با فیلم «دو روز و یک شب» در بخش مسابقه حضور خواهند داشت.


«دیوید کراننبرگ» با فیلم «راه‌هایی به ستارگان» و «کن لوچ» با فیلم «تالار جیمی» در جشنواره فیلم کن امسال حضور دارند.


«اولیویر آسایاس» با «ابرهای سیلس ماریا» و «مایک لی» با فیلم «آقای ترنر»، «نوری بیگله جیلان» با فیلم «خواب زمستانی»، «آتوم اگویان» با فیلم «زندانی‌ها»، «خاویر دولان» با فیلم «مامی»، «برتنارد بونلو» با فیلم «سنت لورن» و «نائومی کاواسه» با فیلم «دو پنجره» از دیگر فیلمسازان حاضر در جشنواره کن هستند.


فیلم‌های «شکارچی روباه» ساخته «بنت میلر»، «شگفتی‌ها» ساخته ««آلیس روهرواچر»، «داستان‌های وحشی» ساخته «دامیان ژیفروف» و «تیمبوتکو» ساخته «عبدالرحمن سیساکو» دیگر فیلم‌های بخش رقابتی کن 2014 هستند.


در بخش خارج از مسابقه، قسمت دوم فیلم «چگونه اژدهایتان را آموزش دهید» ساخته دین دبلوی به همراه فیلم «گوی‌ لای» به کارگردانی سینماگر معروف آسیا «ژانگ ییمو» حضور دارند.
 

همچنین در بخش فیلم کوتاه جشنواره فیلم کن؛ فیلم های «قدم مرد» به کارگردانی جیووانی آلویی از ایتالیا،  «حکومت افتخار» ساخته ران هوانگ از چین، «فضای نادیدنی» ساخته دئا کولومبگاشویلی از گرجستان، «لیدی» ساخته سیمون مسا-سوتو محصول مشترک کلمبیا و بریتانیا، «آخرین» ساخته سرگی پیکالف از آذربایجان، «اعدام» ساخته پترا سوکس از مجارستان و رومانی، «آسیا» ساخته کلمنت ترهین-لالنی از فرانسه، «بله ما عاشقیم» ساخته هالوار ویتسو از نروژ و «هاپو-ان» ساخته یک گروه پنج نفره ژاپنی  فیلم هایی هستند که به بخش رقابتی فیلم کوتاه شصت و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن راه یافته‌اند.


در بخش سینه فونداسیتون که به فیلم های دانشجویی اختصاص یافته نیز 16 فیلم برای بخش رقابتی انتخاب شده اند که دو مورد از آنها فیلم انیمیشن هستند. این فیلم ها از میان 1631 شرکت کننده انتخاب شده اند.


«خون ما» ساخته مکس چان، «اتومبیل های سنگی» ساخته رینالدو مارکوس گرین و «راسو» ساخته آنی سیلوراشتاین سه فیلمی هستند که از آمریکا به این بخش راه یافته اند. از فرانسه نیز «خانه خانه شیرین» ساخته یک گروه چهار نفره، «یک زندگی درخشان» ساخته مریل هارت و «پرندگان افسانه ای» ساخته لئا میسیوس در این بخش جای دارند.


عمر الظهیری با فیلم «پیامدهای ساخت توالت عمومی در کیلومتر 375» از مصر، چی کایاکاوا با «نیاگارا» از ژاپن، اینبار هورش با «دیدار» از رژیم صهیونیستی، استفن ایوانچیچ با «تابستان بی ماه» از صربستان، دیزی جیکوب با «تصویر بزرگتر» از بریتانیا، گیورگی مور کارپاتی با «پرووانسیا» از مجارستان، هوین-جو کون با «تنفس» از کره جنوبی، فولویو ریزولو با «خمیر ترش» از ایتالیا، و دو فیلم از سنگاپور شامل «خانه آخرین سفر» ساخته هان فنگیو و «اوه لوسی!» ساخته آتسوکو هیرایاناگی دیگر راه یافتگان به بخش دانشجویی این دوره از جشنوراه فیلم کن هستند.


«طلا و مس» در دانشگاه پکن اکران شد

 

فیلم سینمایی «طلا و مس» با زیرنویس چینی و انگلیسی در دانشگاه تکنولوژی پکن به نمایش در آمد. در این دانشگاه دانشجویانی از 82 ملیت مختلف تحصیل می‌کنند.

 

فیلم سینمایی طلا و مس با زیرنویس چینی و انگلیسی با حضور رایزن فرهنگی ایران، رئیس بخش بین‌الملل دانشگاه صنعت پکن، اساتید دانشگاه تکنولوژی پکن و دانشجویان ایرانی روز گذشته به نمایش در آمد.
قبل از پخش فیلم رئیس بخش بین‌المللی دانشگاه تکنولوژی پکن گفت: بسیار خرسندم که در کنار شما این فیلم ایرانی را می‌بینم.


آغاز اکران دانشگاهی و اختصاصی «شیار 143»

 

نمایش دانشگاهی و اختصاصی فیلم سینمایی «شیار143» به کارگردانی نرگس آبیار از یکم اردیبهشت‌ماه سال جاری در سراسر کشور آغاز می‌شود.

 

 پس از موفقیت چشم‌گیر اکران‌های دانشگاهی و اختصاصی فیلم سینمایی «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا در قالب طرح سامان‌دهی اکران‌های جنبی و دانشگاهی کلیه آثار سینمایی کشور که به همت  موسسه پخش و توزیع فیلم «درخشان آفتاب عالمتاب»؛ اولین و تخصصی‌ترین دفتر پخش در حوزه اکران‌های جنبی و دانشگاهی در راستای رفاه عمومی و اجتماعی و افزایش وضعیت اقتصادی صنعت سینمای کشورو با مشارکت موسسه پخش فیلم «فیلمیران»، به اجرا درآمده، نمایش‌های دانشگاهی و اختصاصی فیلم سینمایی "شیار 143" به کارگردانی نرگس آبیار و تهیه‌کنندگی ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی‎ از یکم اردیبهشت‌ماه سال جاری در سراسر کشور آغاز می‌شود.


علاقه‌مندان و به ویژه متولیان امور فرهنگی، می‌توانند برای اکران کلیه آثار سینمایی کشور در دانشگاه‎ها، سازمان‌ها و نهادهای مورد نظر خود، با مراجعه به سامانه filmekran.com برای ثبت نام اقدام و یا با شماره تلفن 66561631 تماس حاصل کنند.


لازم به ذکر است، نمایش فیلم سینمایی «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا که تاکنون با استقبال بیش از 90 دانشگاه و نهاد در کشور مواجه شده، همچنان ادامه دارد.
 
اصلاحیه مانع اکران «زندگی جای دیگری است» از امروز شد/ اکران فیلم «هادی» از فردا در 15 سینمای پایتخت


مدیر سینما فرهنگ از اکران فیلم سینمایی «زندگی جای دیگری است» ساخته منوچهر هادی از روز پنج‌شنبه 28 فروردین ماه خبر داد.

 

علی هیربد رئیس سینما فرهنگ و مدیر گروه فرهنگ با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: فیلم سینمایی «زندگی جای دیگری اتس» ساخته منوچهر هادی قرار بود از صبح امروز به روی پرده سینماهای کشور برود به علت برخی اصلاحیات در این فیلم هنوز موفقبه اکران آن نشده‌ایم.


وی تاکید کرد: به محض اماده شدن نسخه نهایی فیلم سینمایی «زندگی جای دیگری است» این فیلم را به روی پرده خواهیم برد که قطع به یقین فردا صبح پنجشنبه سینما فرهنگ در اولین سانس خود پذیرای این فیلم و مخاطبان ان خواهد بود.


هیربد ابراز امیدواری کرد:‌ان شالله فروش این فیلم هم خوب خواهد بود چون هم کارگردانی قوی دارد و هم فیلم فیلم خوبی از آب در آمده است که امیدوارم در گیشه هم با اقبال خوبی مواجه شود.

 

همچنین حبیب اسماعیلی مدیر شرکت پخش رسانه فیلمسازان ملود، پخش کننده «زندگی جای دیگری است» اظهار داشت: اکران این فیلم از فردا در سینما فرهنگ تهران آغاز می‌شود و در مرحله اول 15 سیننمای پایتخت این فیلم را اکران خواهند کرد که به تدیج به تعداد سینماها آن اضافه خواهد شد.


بنابراین گزارش، فیلم «زندگی جای دیگری است» به کارگردانی منوچهر هادی و با بازی حامد بهداد، نیکی کریمی، پارسا پیروزفر و یکتا ناصر درباره زندگی یک احیاگر در یک بیمارستان است. مردی که می‌فهمد چیزی به پایان عمرش باقی نمانده است. البته سیدامیر سیدزاده تهیه کننده این فیلم در پاسخ به اکران نشدن آن از امروز به خبرنگار سوره سینما گفت: «زندگی جای دیگری است» مشکل اصلاحیه ندارد، دلیل اکران نشدن فیلم مشکلاتی کوچک در برنامه ریزی ما برای نمایش عمومی این فیلم بوده است.


آقاکریمی: سرمایه گذاری کامل بخش خصوصی در فیلم‌های اول ممکن نیست


تهیه کننده فیلم «موقت» گفت: سرمایه گذاری کامل توسط بخش خصوصی در فیلم‌های اول ممکن نیست و نیاز به حمایت دولت است.

 

حسن آقاکریمی تهیه کننده فیلم سینمایی «موقت» درباره روند تولید این فیلم  گفت: سال گذشته قرار بود بنیاد سینمایی فارابی از فیلم‌های اول حمایت کند، اما در اسفند 92 رویه تغییر کرد و اعلام شد که مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از 10 فیلمساز اول دعوت می کند و  سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی طی گفتگویی اعلام کرد که قرار است از 5 فیلم در نیمه اول سال 93 و 5 فیلم دیگر در نیمه دوم سال حمایت شود.


تهیه کننده فیلم های سفر مرگ و قفل ساز با اشاره به اینکه سال گذشته زمان زیادی برای هماهنگی با بنیاد فارابی گذاشتیم ادامه داد: از آنجایی که باید شورایی برای بررسی فیلمنامه‌ در مرکز گسترش تشکیل شود در اردیبهشت ماه به مرکز مراجعه می‌کنیم.


او در ادامه با اشاره به اینکه 2ماه از مهلت پروانه ساخت صرف انتقال کار از فارابی به مرکز گسترش شده است گفت: ما تقاضای افزایش مهلت پروانه نمایش داده‌ایم تا مهلتی برای بررسی این فیلم در مرکز گسترش وجود داشته باشد و مشخص شود مرکز از این فیلم حمایت می کند یا خیر.


او همچنین از معوق ماندن برخی کارهای انجام شده در پیش تولید این فیلم خبر داد و گفت: سرمایه گذاری کامل توسط بخش خصوصی  در  آثار اول فیلمسازان امکان پذیر نیست و نیاز به حمایت دولتی از این فیلمسازان است.


فیلم سینمایی «موقت» در گونه اجتماعی ساخته شده، این فیلم داستان یک خانواده‌ که در حال اسباب کشی از منزل هستند و در این بین حادثه‌ای زندگی آن‌ها را تغییر می‌دهد را روایت می‌کند.


آقای حاتمی کیا! جز برای شقایق‌ها نخوان، کلاغ‌ها زبانت را نمی‌فهمند/سریال‌های «فارسی وان» به فیلم‌های جشنواره ما تبدیل می‌شوند


کارگردان فیلم سینمایی معراجی‌ها از فیلم سینمایی«چ» به عنوان تاریخ دفاع مقدس یاد کرد و افزود: ما اگر می‌خواهیم ظرفیت‌ها را آزاد کنیم باید بستر را فراهم کنیم. مردم را به دیدن فیلم خوب حاتمی‌کیا دعوت می‌کنم و به او می‌گویم که جز به برای شقایق‌ها نخوان، کلاغ‌ها زبان شما را نمی‌فهمند برای همین قارقار می‌کنند.

 

مسعود ده‌نمکی کارگردان موفق کشورمان که شب گذشته میهمان برنامه راز بود  درباره حال‌و‌هوای فیلم‌سازی‌اش گفت: شاید بتوان گفت بخش اعظم کارهایی که بعد از جنگ انجام داده‌آم به حال و هوای برگشتنم از جنگ برمی‌گردد .قبول قطعنامه مثل یک پتک بود و اینکه چه بایدکردها را بگویم.روی این موضوع  خیلی فکر کرده‌ام .


وی افزود: در آن سال‌ها امام بین ما بود و به قصه جنگ دیپلماتیک نگاه نمی‌کرد و از باب شهادت می‌گفت و این‌که هیچ چیز فنا نشده و خودتان را برای رسیدن به آرمان‌ها حاضر کنند اگر جنگ ما 8 سال بود آن مقاومت هنوز ادامه دارد و اگر کسانی در این عرصه می جنگند کارشان از جنگ آن زمان هم سخت‌تر است.


ده‌نمکی تأکید کرد: در آن دوره اگر پایت روی مین می‌رفت افتخار بود اما اگر در این دوره پایت روی مین برود تو را هو می‌کنند.


وی افزود: در حوزه فرهنگ حرف‌ که می‌زنی متهم به افراطی‌گری می‌شوی .در این جنگ فرهنگی به اسم نقد پایشان را روی آدم می‌گذرند و رد می‌شوند .


این کارگردان سینمای کشورمان ادامه داد: اولین کاری که بعد از جنگ انجام دادم درس خواندن بود و پخش نشریه‌ای در نماز جمعه تهران که پیرمردها می‌گفتند چرا نمی‌گذاری ما به خطبه‌ها گوش ‌دهیم. اما به‌هر حال ما حس کردیم آنجایی که باید فرهنگ را نشان بدهیم همین نماز جمعه است که در میان شعارهای کلیشه‌ای آن زمان شعار می‌دادیم.


کارگردان «رسوایی» با بیان اینکه دیدیم حرف‌هایی که می‌زنیم تریبون دارد یا نه، گفت: در آنجا به این نتیجه رسیدیم که باید فریادها را تبدیل به اندیشه و آن را به رسانه تبدیل کرد، من به این نتیجه رسیدم که جنس حرفی که می‌زنم متفاوت است بنابراین نشریه شلمچه را راه‌‌اندازی کردم که شلمچه دورانی داشت و اولین نشریه پر مخاطبی بود که بعد از همشهری منتشر می‌شد.


وی افزود: در آن زمان خط بد بچه‌ها را روی دیوار می‌دیدند اما خط بد فکری جریانات را نمی‌دیدند. در نشریه جبهه ما گفتمان جنگ و غنا را لبه تیزتر کارها قرار دادیم و باز پر تیتراژتر از نشریه شلمچه بود.


ده‌نمکی خاطرنشان کرد: من احساس می‌کردم که این کارها هزینه دارد و بعد هم نشریه صبح را راه‌اندازی کردم که فکر کردم باید عمقی‌تر کار کرد.


وی افزود: حرف‌هایی که آن زمان زده می‌شد جلوتر از زمان خودش بود یعنی به تعبیری گفتمان سازی در جامعه و تبدیل به نقد بود و حرف‌هایی که مهدی نصیری می‌زد امروز نمایان شده است. آن موقع این کارها با مظلومیت توسط کسانی انجام می‌شد که به افراطی‌گری متهم می‌شدند.

 
جشنواره فیلم مقاومت با موضوع فتنه و جریانات انحرافی فیلم می‌پذیرد


دبیرخانه سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت فیلم هایی را که با موضوع فتنه 88 و حواشی آن و نیز، جریانات انحرافی تولید شده باشد برای حضور در مسابقه می‌‌پذیرد.

 

روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با اعلام این خبر از همه سینماگران و فیلمسازانی که با موضوع فتنه و جریانات انحرافی فیلم ساخته اند دعوت کرد آثارشان تا سوم خردادماه به دبیرخانه جشنواره واقع در خیابان سمیه- خیابان خاقانی- کوچه طبرسی – پلاک 6 – طبقه دوم ارسال یا تحویل نمایند.


در این خبر اضافه شد: دوره سیزدهم جشنواره بین المللی مقاومت قرار است با رویکرد مقاومت، بصیرت و شکوفایی درنظر دارد در گستره «سینمای ایران» و «سینمای بین‌الملل» همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس برگزار شود.


بر پایه این خبر، «انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس» با رویکرد مقاومت، بصیرت و شکوفایی درنظر دارد سیزدهمین جشنواره بین¬المللی فیلم مقاومت را در گستره «سینمای ایران» و «سینمای بین¬الملل» در قالب بخش‌های مختلف فیلم های سینمایی، سینمایی ویدیویی، کوتاه، مستند، چشم‌انداز سینمای مقاومت ایران،  نشست‌های تخصصی و بزرگداشت سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس و برنامه‌های جانبی برگزار نماید.


تبیین فرهنگ مقاومت و پاسداشت حماسه¬های انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و نگاه به حضور سازنده ایثارگران در مقابل دشمنان، تحریم اقتصادی، دستاوردهای علمی و افتخارات جهانی، مقاومت و  بیداری اسلامی، مقابله با استکبار جهانی، تروریسم و صهیونیزم بین الملل به عنوان مهم ترین اهداف این رویداد سینمایی اعلام شده است.


شایان ذکر است فراخوان جشنواره بر روی سایت جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به نشانی  www.moqavematfilmfest.ir قرار گرفته است.
 

ارائه نسخه کامل «شیفتگی» به ارشاد برای دریافت پروانه نمایش


کارگردان فیلم سینمایی «شیفتگی» از ارائه نسخه کامل این فیلم به شورای پروانه نمایش خبر داد.

 

علی زمانی عصمتی کارگردان فیلم سینمایی «شیفتگی» درباره اکران این اثر سینمایی گفت: هنوز نسخه کامل فیلم سینمایی «شیفتگی» آماده نشده است و آنچه که ما در سی و دومین جشنواره فیلم فجر شاهد آن بودیم نسخه کاملی از این فیلم نبود و برخی اشکالات فنی دامن گیر این فیلم شده بود.


وی افزود: به امید خدا مراحل فنی این اثر سینمایی اعم از موسیقی و ... تا دو روز آینده به پایان می‌رسد و نسخه کامل این فیلم را شورای پروانه نمایش ارائه خواهیم داد تا برنامه‌های لازم برای نمایش این فیلم انجام شود.


این کارگردان سینما در ادامه از احتمال پخش این فیلم توسط موسسه پخش فیلمیران خبر داد و گفت: در ایام جشنواره فیلم فجر با آقای سرتیپی مدیر موسسه پخش فیلمیران صحبتی انجام شده که ایشان هم استقبال کردند اما باید ببینیم که پروانه نمایش چه زمانی برای این فیلم صادر خواهد شد.


بنابراین گزارش، در فیلم سینمایی «شیفتگی» بازیگرانی همچون رویا تیموریان، افسانه چهره آزاد، لیلا زارع، سحر عبدالهی، بهداد رویان، هومن اشکبوس، مهسا ظریف، شایان ترابیان، مرتضی نسیم سبحان، لیلا بارگاهی، مجتبی لاله زاری، امیر جلالی، امیر زمانی، محسن عالم زاده، جمیله ستوده نیا، مهری زمانی و... حضور دارند.


در خلاصه داستان این فیلم آمده است: شایسته زنی است که بیش از سی سال است وجه زنانه خود را فراموش کرده است. او پس از آشنایی با یک موزیسین جوان به نام غوغا و کمک به او برای رفع گرفتاریش خود نیز دچار دگردیسی می‌شود.
 

«مشتی اسماعیل» به ژنو می‌رود


مستند 60 دقیقه‌ای مشتی اسماعیل به کارگردانی مهدی زمانپور کیاسری به جشنواره ویزیون دوریل سوئیس معتبرترین جشنواره مستند جهان راه یافت.

 

مستند مشتی اسماعیل مستندی سرشار از امید و زندگی، پدیده چند سال اخیر سینمای مستند ایران بوده که  با حدود 25 جایزه از جشنواره های معتبرداخلی و خارجی توانست به رکورد دریافت جایزه طول تاریخ سینمای مستند ایران دست یابد.در جشنواره خارجی: جایزه ویژه هیات داوران جشنواره فیلم مذهب ایتالیا، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره الجزیره قطر،بهترین فیلم مستند جشنواره اسماعیلیه مصر، منتخب جشنواره پالم اسپرینگ امریکا و جشنواره فیلم  داکا ارژانتین ودر داخل: سیمرغ بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر وجایزه ویژه هیات داوران جشنواره مردمی فیلم عمار و بهترین فیلم و کارگردانی جشنواره هایی مانند جشنواره فیلم دینی رویش، جشنواره مستند سینما حقیقت، فیلم کوتاه تهران، فیلم رضوی، فیلم سوره، جایزه بزرگ شهید شهید اوینی ،جشنواره فیلم سیب وجوایزی از جشنواره های سلامت وفیلم 25 .


بنابراین گزارش، مستند مشتی اسماعیل با جوایزی که از جشنواره‌های معتبر خارجی بدست آورد، نشان داد که با ساخت فیلم خوب که ازمحتوا، خلاقیت و تکنیک بالای کارگردانی برخوردار است می‌توان در خیلی از جشنواره های خارجی مقام کسب کرد و نیازی به سیاهنمایی نیست ونیاز نیست که آبروی خودمان را برده ودروغ بزنیم و غیرتمان را زیر سوال ببریم، تا شاید جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره ضد ایرانی ابوظبی را از آن خود کنیم.


مدت زمان مستند مشتی اسماعیل  قبلا کمتر از 40 دقیقه بوده که با تصویربرداری مجدد وبه تبع ان تدوین مجدد به 60 دقیقه رسیده است که کامل تر، جذابتر و بسیار خوش ساخت تر از قبل شده است.
 

ثبت قرارداد اکران «آذر، شهدخت و ...» در گروه فرهنگ/ فیلم افخمی گزینه اکران عید فطر


فیلم سینمایی «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» ساخته بهروز افخمی با عقد قرارداد در گروه سینما فرهنگ از عید سعید فطر روی پرده سینماهای کشور خواهد رفت.

 

 فیلم سینمایی «آذر،شهدخت،پرویز و دیگران» ساخته بهروز افخمی قرارداد خود را گروه سینما فرهنگ ثبت کرد.


بنابراین گزارش، فیلم جدید بهروز افخمی قرار است از 8 مرداد و همزمان با عید سعید فطر مهمان سینماهای کشور شود.


«آذر،شهدخت،پرویز و دیگران» در سی و دومین جشنوراه فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بهترین فیلم از سوی هیئت داوران شد.


در خلاصه داستان فیلم جدید بهروز افخمی آمده است: همسر خانه‌دار یک بازیگر مشهور سینما در آخرین فیلم او با وی همبازی می‌شود و آنچنان مورد توجه منتقدان قرار می‌گیرد که منجر به حسادت او می‌شود. روابط صمیمانه آنها تیره شده، زن قهر می‌کند و به باغچه خانوادگی دماوند می‌رود. با بازگشت دخترشان به ایران روابط آنها دستخوش تحولاتی می‌شود.


در این فیلم بازیگرانی از جمله مهدی فخیم زاده، رامبد جوان، گوهر خیراندیش، علیرضا خمسه، آزاده اسماعیل‌خانی، امیرعلی دانایی، شهین تسلیمی، نغمه نظام‌دوست و صدف نورمحمد به ایفای نقش پرداخته‌اند.
 
قرار نیست نمایش خانگی مقابل اکران عمومی قرار گیرد/ پیشنهاد کف خرید 3 فیلم ایرانی به ویدئورسانه‌ها


مدیرکل شبکه نمایش خانگی از هم‌سو بودن سیاست‌های این اداره‌کل با سیاست‌های کلان مدیریت سینمایی و فعالیت موازی این حوزه با سینمای اکران خبر داد.

 
 محمدرضا فرجی در خصوص سیاست‌های کلی شبکه نمایش خانگی و اینکه فیلم‌هایی که نمی‌توانند پروانه نمایش 35 بگیرند می‌توانند در این حوزه عرضه شوند یا خیر، گفت: به طور کلی این سیاست که فیلم‌هایی اگر موفق به اکران سینمایی نشوند بتوانند در شبکه نمایش خانگی عرضه شوند منافاتی با سیاستهای کلی سینما ندارد.


وی افزود: برخی فیلم‌ها به دلیل عدم تعادل اکران، عدم تمایل سینما داران و حتی عدم تمایل تهیه کننده موفق به اکران عمومی در سینما نمی‌شوند و به همین دلیل عرضه آنها در شبکه نمایش خانگی می‌تواند از ورشکستگی مالی تهیه کننده جلوگیری کند اما قرار نیست نمایش خانگی در مقابل سیاستهای اکران قرار گیرد و هر فیلمی که نتوانست مجوز اکران عمومی بگیرد بخواهد در شبکه نمایش خانگی عرضه شود.


مدیرکل شبکه نمایش خانگی تاکید کرد: در واقع شورای پروانه نمایش ویدئویی و شورای پروانه نمایش 35 مکمل یکدیگر هستند و اینگونه نیست که هرکدام ساز جدایی خود را بزنند و یک سیاست واحد در مورد پروانه نمایش در مجموعه سازمان سینمایی وجود دارد لذا فیلمی که نتواند موافقت سازمان را برای اکران عمومی بدست بیاورد قطعاً تنها دلایل محتوی آن مد نظر نبوده و همان ضوابط در خصوص پروانه نمایش خانگی نیز وجود دارد و وظایف این دو حوزه کاملاً موازی با یکدیگر است.


فرجی همچنین درخصوص مشکلات پخش فیلم‌ها در شبکه نمایش خانگی نیز گفت: قرار است جلساتی را با اعضای اتحادیه ویدئو رسانه برگزار کنیم و در این جلسه در خصوص موارد مختلفی بحث و تبادل نظر شود که یکی از آنها نحوه پخش فیلم‌ها از سوی موسسات است و قرار است در آینده نیز جلساتی بین اعضای شورای نمایش خانگی و همچنین مدیران مسئول ویدئو رسانه‌ها برگزار شود تا ضوابط و مقررات نمایش خانگی به طور کامل اطلاع‌رسانی شود.


وی تصریح کرد: البته نظارت بر فعالیت‌های موسسه ویدئو رسانه بر عهده اداره کل نمایش خانگی ارشاد است اما بخشی از وظایف در تعامل با اتحادیه ویدئو رسانه به این نهاد صنفی واگذار شده و اتحادیه وظیفه رسیدگی به فعالیت‌های موسسات را دارد و اگر هرکدام از موسسات تخلفی مرتکب شوند اتحادیه باید با آنها برخورد کند.


 92 درصد فیلم‌های ایرانی سال گذشته وارد نمایش خانگی شدند


مدیرکل شبکه نمایش خانگی همچنین در خصوص برخی انتقادات به عرضه نامتوازن فیلم‌های خارجی نسبت به محصولات ایرانی در شبکه نمایش خانگی گفت: اگر حتی با یک آمار سرانگشتی هم سال 92 را بررسی کنیم متوجه می‌شویم که کمتر از 10 درصد تولیدات سینمایی سال گذشته وارد شبکه نمایش خانگی نشده و بیش از 90 درصد فیلم‌های ایرانی سال گذشته توسط موسسات ویدئو رسانه خریداری و عرضه شده است.


وی افزود: تنها آن دسته از فیلمهایی که پروانه نمایش نگرفتند، اکران شهرستان‌های آنها ادامه دارد و یا تهیه کنندگانشان تمایلی به عرضه فیلمشان در نمایش خانگی ندارند هنوز وارد بازار ویدئو رسانه نشده‌اند که این میزان کمتر از 10 درصد است و مابقی فیلم‌ها سال گذشته توسط موسسات وارد شبکه نمایش خانگی شدند.


فرجی همچنین در خصوص سقف خرید فیلم توسط موسسات ویدئو رسانه در طول سال که سال‌های گذشته نیز اجرایی می‌شد، گفت: امسال نیز بنا داریم حداقل کف خرید محصولات ایرانی را به ویدئورسانه‌ها اعلام کنیم و از آنجایی که نزدیک به 30 موسسه ویدئو رسانه داریم و سقف تولید آثار سینمایی نیز در کشور 100 فیلم است پیشنهاد کف خرید و عرضه حداقل 3 فیلم ایرانی توسط موسسات در سال داده شده اما هیچ سقفی برای این موضوع در نظر گرفته نشده است.


مدیرکل شبکه نمایش خانگی افزود: در این زمینه تعامل مناسبی با اتحادیه ویدئو رسانه داریم و موسساتی که از این رقم تخطی کنند و کمتر از 3 فیلم ایرانی را در طول سال خریداری و عرضه کنند طبق قوانین و مقررات برخورد خواهد شد.


وی در خاتمه در خصوص نظارت بر کیفیت فیلم‌های تولیدی توسط موسسات نیز گفت: در این زمینه نیز شورای پروانه ساخت و نمایش ویدئویی به طور کامل بر روی محتوای آثار تولید توسط موسسات ویدئو رسانه نظارت دارد و اگر محصولی با قوانین و مقررات همخوانی نداشت از عرضه آن جلوگیری خواهد شد.


پایان فیلمبرداری «چهارشنبه خون به پا می‌شود»/ تریلری اجتماعی – پلیسی با بازی قریبیان و بهداد


با فیلمبرداری از آخرین نمای بازی حامد بهداد توسط تورج اصلانی، فیلمبرداری از فیلم سینمایی «چهارشنبه خون به پا می‌شود» به کارگردانی حماسه پارسا پس از 64 روز پایان یافت.

 

 این فیلم 16 بهمن ماه در یکی از مجتمع های شهرک قدس تهران با حضور فرامرز قریبیان کلید خورد و پس از فیلمبرداری صحنه‌های تهران گروه عازم شمال کشور ، استان مازندران شدند و بعد از بازگشت آخرین سکانس فیلم در تهران انتهای اتوبان همت پایان یافت.


براساس این گزارش، تدوین فیلم همزمان با آغاز فیلم به صورت همزمان توسط سیاوش کرجان آغاز شد.


«چهارشنبه خون به پا می‌شود» یک تریلر اجتماعی – پلیسی است که فرامرز قریبیان ، حامد بهداد ، همایون ارشادی ، حماسه پارسا ، محمدرضا فرد ، سارا منجزی و ... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.


در خلاصه داستان این فیلم آمده است:مواظب باش عاشقم نشی ، ممکنه تا شب زنده نمونم.


سازنده «آزمایشگاه» با «خواب و بیداری» باز می‌گردد/احتمال تاخیر در شروع فیلمبرداری


فیلم سینمایی «خواب و بیداری» به کارگردانی حمید امجد، به دلیل نیاز به فیلمبرداری در فصل زمستان احتمالا با تاخیر کلید می‌خورد.

 
امیر اثباتی، مشاور تولید فیلم سینمایی «خواب و بیداری» به کارگردانی حمید امجد، درباره روند تولید این فیلم گفت: درخواست صدور پروانه ساخت این فیلم سال گذشته صادر به سازمان سینمایی ارائه شد اما به دلیل برگزای جشنواره فیلم فجر، صدور پروانه ساخت این فیلم با کمی تاخیر همراه شد.
 

وی با بیان اینکه فیلمنامه «خواب و بیدار» وابسته به فصل است اظهارداشت: نگارش فیلم نامه این فیلم طوری است که باید در فصل زمستان فیلمبرداری شود، از این رو احتمال دارد تولید این فیلم با تاخیر مواجه شود.


بنا بر این گزارش، حمید امجد که پیش از این فیلم سینمایی آزمایشگاه را روی پرده نقره ای سینما برده ، این فیلم را به تهیه کنندگی مریم شفیعی و با سرمایه گذاری شرکت فیلم سازی ایران نوین می‌سازد
 
پخش «خانوم» به حوزه هنری رسید/ تلاش حوزه برای اکران موفق 6 فیلم


با واگذاری پخش فیلم سینمایی «خانوم» به حوزه هنری، این نهاد تلاش می‌کند تا شرایط را برای اکران موفق 6 فیلم سینمایی فراهم کند.

 

 غلامرضا فرجی در خصوص پخش فیلم‌هایی که حوزه هنری مسولیت‌ اکران آنها را بر عهده دارد گفت: تا کنون قرارداد اکران 5 فیلم جشنواره فجر با حوزه هنری منعقد شده و به دنبال زمان مناسبی برای اکران هرکدام از این فیلم‌ها هستیم.


وی افزود: فیلم سینمایی «خانوم» به کارگردانی تینا پاکروان جدیدترین فیلمی است که پخش آن به حوزه هنری واگذار شده و قصد داریم در کنار فیلم‌های سینمایی «میهمان داریم» ساخته محمدمهدی عسگرپور، «فرشته‌ها با هم می آیند» ساخته حامد محمدی، «حق سکوت» ساخته هادی نائیجی و «چند متر مکعب عشق» ساخته جمشید محمودی آنرا در شرایط و زمان خوبی اکران عمومی کنیم اما هنوز زمان اکران هیچکدام از این فیلم‌ها مشخص نشده است.


فرجی خاطرنشان کرد: از فیلم‌های سال قبل حوزه هنری نیز فیلم سینمایی «تاج محل» نیز در نوبت اکران است که سال قبل شرایط اکران ان فراهم نشد و تلاش می‌کنیم با توجه به اینکه از جمله‌ فیلم‌های مطرح جشنواره سی‌ویکم بود و نظرات مثبت بسیاری را به خود جلب کرد در فصل مناسبی اکران شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار