کد خبر:۳۰۷۳۲۴
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گیلان:

مذاکره کنندگان هسته‌ای کشور به ظرفیت عظیم ملت ایران توجه کنند

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان در بیانیه‌ای اعلام کرد: مذاکره کنندگان هسته‌ای کشور بجای چشم دوختن به دست بیگانگان، به ظرفیت عظیم ملت ایران توجه کنند.
مذاکره کنندگان هسته‌ای کشور به ظرفیت عظیم ملت ایران توجه کنند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، در بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان در خصوص مذاکرات هسته ای آمده است: سال 1393 با پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی آغاز شد.

 

این بیانیه می افزاید: سیاست عملی و راهبردی امسال که ان شاء الله به شعار تبدیل نشود؛ در حالی به دو موضوع مهم اقتصاد و فرهنگ تاکید می نماید که دشمنان کشور طی چند سال گذشته از این دو برای ضربه زدن، ضعیف نمودن و مایوس کردن مردم نسبت به جمهوری اسلامی ایران، بهره گرفته اند؛ کما اینکه رهبری در فرمایشات روز اول فروردین حرم مطهر رضوی فرمودند: این سه عنصر اقتصاد، فرهنگ و علم و دانش مورد توجه قرار بگیرد، یک ملّت قوی می شود.
 

در این بیانیه تصریح شده است: درباره‌ دانش، در این ده دوازده سال گذشته حرفهای زیادی زده شد و بحمدالله اثر کرد. امروز ما در دانش داریم پیش می رویم؛ اما در مورد اقتصاد و در مورد فرهنگ، یک اهتمام بیش از متعارف لازم است تا بتوانیم اقتصاد کشور را به شکلی در بیاوریم که از آن طرف دنیا کسی نتواند با یک تصمیم‌گیری، با یک نشست‌ و برخاست، بر روی اقتصاد کشور ما و بر روی معیشت ملّت ما اثر بگذارد.
 

در این بیانیه آمده است: ما شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان گیلان، اهتمام همه ملت ایران اعم از مسئولان کارآفرینان، دانشجویان و عموم مردم  را در راستای حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی که دارای مولفه های تناسب با نیازهای کشور، درون زا، مردم بنیاد، دانش بنیان، عدالت محور، مبنایی و دراز مدت است را خواستاریم و معتقدیم که در اقتصاد هم اگر عزممان را جزم کنیم و دست به دست هم بدهیم، می توانیم اقتصاد را شکوفا کنیم.

 

این بیانیه ادامه داده است: چشممان به دست دشمن نباشد که کی این تحریم را برمی دارد، کی فلان نقطه را موافقت می کند؛ به درک! نگاه کنیم ببینیم خودمان چه‌کار می توانیم بکنیم.
 

این بیانیه خاطرنشان کرده است: در ارتباط با فرهنگ که به تعبیر رهبرمعظم انقلاب مانند هوایی است که تنفس می کنیم،  تاکید می کنیم که دستگاه های متولی امر فرهنگ در کشور بجای کتمان جنگ نرم فرهنگی دشمن علیه مقدسات ملت ایران و دیدار با سران فتنه، به صورت جدی به برنامه ریزی و مدیریت جهادی در این راستا بپردازند .
 

در این بیانیه تصریح شده است: در این میان وظیفه ما دانشجویان و فعالان فرهنگی  با استعانت از رهنمود رهبرمان این است که «من می خواهم بگویم آن جوانهایی که  در شهرهای گوناگون، در استانهای مختلف،  در بسیاری از شهرهای دیگر کار فرهنگی می کنند، با اراده‌ خودشان، با انگیزه‌ خودشان ...کار را هرچه می توانند به‌طور جدّی دنبال کنند و ادامه بدهند. بدانند که همین گسترش کار فرهنگی در بین جوانهای مؤمن و انقلابی، نقش بسیار زیادی را در پیشرفت این کشور و در ایستادگی ما در مقابل دشمنان این ملّت، ایفا کرده است».
 

در این بیانیه خطاب به مسئولان آمده است: به مسئولان سیاست خارجی کشور و مذاکره کنندگان هسته ای کشور تاکید می کنیم که بجای چشم دوختن به دست بیگانگان به ظرفیت عظیم ملت ایران توجه نمایند و بدانند که واقعیّات جامعه‌ جهانی بر طبق خواسته‌ها و نیات آمریکا به پیش نمی رود. آنچه استکبار جهانی و دشمنان عنود ملّت ایران خواسته‌اند تحقّق پیدا کند، در عرصه‌ گسترده‌ جهانی تحقّق پیدا نکرده و ان‌شاءالله تحقّق هم پیدا نخواهد کرد. 
 

 در پایان این بیانیه خاطرنشان شده است: بار دیگر با رهبرمان همنوا می شویم که جوانان عزیز ما بدانند، آینده مال شماست، دشمنان شما محکوم به شکستند به توفیق الهی.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار