پروژه برج‌های دوقلوی زند شیراز، کارشناسی نشده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۸۹۶۱
رئیس بخش شهرسازی دانشگاه شیراز:

پروژه برج‌های دوقلوی زند شیراز، کارشناسی نشده است

رئیس بخش شهرسازی دانشگاه شیراز با بیان اینکه پروژه برج‌های دوقلوی زند، با منظر تاریخی شیراز و مباحث فنی کارشناسی، سنخیتی ندارد،گفت: برای این پروژه، هنوز، کارهای کارشناسی انجام نشده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز،رئیس بخش شهرسازی دانشگاه شیراز امروز در نشست خبری «کارشناسان و استادان شهرسازی شیراز» که با حضور طلاب و استادان حوزه علمیه، استادان و اعضای هیئت علمی دانشکده‌ هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه‌های شیراز ، کارشناسان شهرسازی و دانشجویان در تالار مصطفوی ساختمان مدیریت دانشگاه شیراز برگزار شد با بیان اینکه نامه‌ها و نوشتارهایی که از این بخش، نوشته شده به دلیل دلسوزی بوده است و شایسته برداشت‌های ناپسند و حساسیت‌ها نبوده است، بیان داشت: اگر تحلیل از نگاه علمی و در چارچوب دانش شهرسازی مطرح می‌شود به دلیل عمل به رسالت دانشگاه است.


دکتر سهند لطفی با بیان اینکه اگر موضوع توسعه شیراز مطرح باشد، همگی موظف به حمایت هستیم، افزود: اگر طرحی تبعات منفی‌اش بیشتر از اثرات مثبت آن باشد، ما به عنوان هیئت علمی شهرسازی و رسالتی که دانشگاه دارد، موظف به بیان آن هستیم.


این مدرس دانشگاه شیراز با بیان اینکه پروژه برج‌های دوقلوی زند، با منظر تاریخی شیراز و مباحث فنی کارشناسی، سنخیتی ندارد، خاطرنشان کرد: برای این پروژه، هنوز، کارهای کارشناسی انجام نشده است و باید که در کمیسیون های تخصصی بررسی شده و در راستای طرح‌های هدف توسعه شهر، قرار گیرد.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار