کد خبر:۳۰۹۰۸۶
حاشیه های جشن یکسالگی طنز دکتر سلام/ قسمت دوم
پاسخ انقلابی مهمانان و صفارهرندی به سخنان زیباکلام/ بادکنکهای بنفش خبرساز!
نیم ساعت از شروع رسمی مراسم گذاشته بود که نوبت به سخنرانی صادق زیباکلام رسید تعداد زیادی از حضار زیباکلام را با شعار مرگ بر اسرائیل همراهی کردند زیباکلام ...
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نیم ساعت از شروع رسمی مراسم گذاشته بود که نوبت به سخنرانی صادق زیباکلام رسید تعداد زیادی از حضار زیباکلام را با شعار مرگ بر اسرائیل همراهی کردند زیباکلام پشت تریبون با اشاره به خوشحالی مهمانان از ترکیدن بادکنکهای بنفشی که جزو دکور مراسم بودند گفت: کاش من میدانستم چرا شما از چهار تا بادکنک بنفش می ترسید. در حالی که از گوشه و کنار سالن عدهای پاسخ زیباکلام را با گفتن جملاتی مثل ما از آمریکا نمیترسیم می دادند صدری نیا مجری برنامه میکروفن به دست روی سن آمد و ضمن اینکه به شوخی از مهمانان خواست ظرفیتهای خود را آزاد نکنند در پاسخ به زیباکلام گفت ما که نمیترسیم آنها میترسند که میترکند.
زیباکلام در ادامه به اشعار رضا احسان پور نیز اشاره کرد و گفت: خوب بود این شاعرانمان زمانی که از دوره احمدی نژاد صحبت میکرد بحث هاله نور و معجزه هزاره سوم را هم در اشعارش میآورد!

هر قسمت از صحبتهای زیباکلام با واکنش از سوی حاضرین مواجه میشد.
زمانی در توضیحاتی راجع به فیلمی که از اتاق وی پخش شده بود شعری را که روی قاب عکس دادگاه متهمین فتنه نوشته شده بود بازخوانی کرد و با اشاره به جمعیت گفت: سبزها یا به قول شما فتنهگر جمعیت شعار مرگ بر فتنهگر و مرگ بر ضد ولایت فقیه سر دادند و هنگامی که گفت: بگذارید عباسی از سالن خارج شود بعد صحبت وی را راجع به نقد را نادیده بگیرید حاضرین با شعار عباسی دوستت داریم به این سخنان واکنش نشان دادند.
در انتها زیباکلام با قطع کردن سخنان مجری برنامه که جمعیت را به آرامش دعوت میکرد گفت: از این جمع نباید انتظار رفتار دموکراتیک داشته باشید و بعد با گفتن این جمله که امیدوارم خدا به همه ما شهامت دانستن اهدا کند جایگاه را ترک کرد!
در حالی که لحظاتی قبل مهندس غرضی وارد سالن شده بود صفارهرندی روی سن رفت.

صفار درباره مجموعه دکتر سلام گفت: سیاستی که خودش بسیار زمخت است خوب است که در قالب مجالسی این چنین شاد و جوانانه قرار بگیرد.
غرضی سپس با اشاره غیر مستقیم به صحبتهای زیباکلام گفت: من هفت سال در دانشگاه با سبزها سر و کار داشتم و آنها را خوب می شناسم البته به فتوت و جوانمردی این جمع احترام میگذارم اما جریان جریانی بود که به قول مسلمانها فتنه بود.
این قسمت از صحبتهای هرندی با تکیه بر جمله به قول مسلمانها در مقابل زیباکلام که با اشاره به جمعیت گفته بود به قول شما با تشویق بی امان مهمانان مواجه شد.

هرندی افزود: ما باید شرایطی را رقم بزنیم تا به تکرار آن واقعه کمک نکنیم. صدای احسنت حاضرین تاییدی بر حرفهای هرندی بود.
وحید جلیلی در حالی که در دو ساعت و نیم از آغاز رسمی مراسم میگذشت وارد سالن بصیرت لانه جاسوسی سابق آمریکا شد.

کمی بعد به طور ناگهانی چندین فشفشه بزرگ که در زیر سن کار گذاشته بود شروع به کار کردند و دود و آتش زیادی سالن را پر کرد.
این حرکت که ظاهرا بدون هماهنگی اجرا شده بود عدهای را ترساند و مجری راجع به آن گفت: درست است که این مراسم قرار است سوپرایرز داشته باشد اما لطفا مجری را هم در جریان سوپرایزها بگذارید.
قسمت بعدی جشن یک سالگی دکتر سلام اجرای تئاتری راجع به مسائل دانشجویی توسط سه هنرمند بود.
یکی از نقشآفرینان این تئاتر محمد بحرانی صداپیشه شخصیت ببعی و همساده در مجموعه کلاه قرمزی بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
موفق باشيد
خب بالاخره ما نبايد کارهاي اون اهالي رو تکرار کنيم.
با اين وجود جمع کاملا فضاي خنده و شوخي داشته ولي بازم زيبا کلام به اين جمع که بي ادبي نکردن توهين ميکنه واقعا شخصيت ... اين زيبا کلام
شعارهاي بچه هاي ما کجا و شعارهاي بي ادبانه اونا کجا با اين همه هوچيگري بازم ميگه ما غير دموکراتيکيم بابا در اين صورت اصن نبايد دعوت ميشدي زيبا کلام.
به علاوه کليپ هاي طنزي که پخش شد ...
اگر ميخواهيد اين مجموعه در بين عموم جامعه تاثير گذار باشد بايد بنا بر سيره انقلابي ادامه پيدا كند
من خودم منتقد شديد آقاي زيبا كلام هستم، اما حالا كه دعوت را قبول كردند بايد بيشتر مراعات ميشد
ما فقط شعار مرگ بر آمريکا و مرگ بر اسرائيل سر داديم اون هم وقتي دکتر زيبا کلام ساکت بودن
لطفا فيلللللللللللللللللللم با کيفيت عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللي بزاريد
فيلن رضا احسانپور بسيار بي کيفته و اصلا صداش واضح نيست
ممنون
برنامه خيلي خوب بود
با اينکه از آبيک واقع در 100 کيلومتري تهران اومده بوديم اما خستگيمون در رفت
فقط به نظرم اون تئاتر جايي تو اين برنامه با اون کيفيت نداشت
خيلي يک طرفه هستش