آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۹۰۸۶
حاشیه های جشن یکسالگی طنز دکتر سلام/ قسمت دوم

پاسخ انقلابی مهمانان و صفارهرندی به سخنان زیباکلام/ بادکنک‎های بنفش خبرساز!

نیم ساعت از شروع رسمی مراسم گذاشته بود که نوبت به سخنرانی صادق زیباکلام رسید تعداد زیادی از حضار زیباکلام را با شعار مرگ بر اسرائیل همراهی کردند زیباکلام ...
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نیم ساعت از شروع رسمی مراسم گذاشته بود که نوبت به سخنرانی صادق زیباکلام رسید تعداد زیادی از حضار زیباکلام را با شعار مرگ بر اسرائیل همراهی کردند زیباکلام پشت تریبون با اشاره به خوشحالی مهمانان از ترکیدن بادکنک‌های بنفشی که جزو دکور مراسم بودند گفت:‌ کاش من می‌دانستم چرا شما از چهار تا بادکنک بنفش می ترسید. در حالی که از گوشه و کنار سالن عده‌ای پاسخ زیباکلام را با گفتن جملاتی مثل ما از آمریکا نمی‌ترسیم می دادند صدری نیا مجری برنامه میکروفن به دست روی سن آمد و ضمن اینکه به شوخی از مهمانان خواست ظرفیت‌های خود را آزاد نکنند در پاسخ به زیباکلام گفت ما که نمی‌ترسیم آنها می‌ترسند که می‌ترکند.
 
زیباکلام در ادامه به اشعار رضا احسان پور نیز اشاره کرد و گفت: خوب بود این شاعران‌مان زمانی که از دوره احمدی نژاد صحبت می‌کرد بحث هاله نور و معجزه هزاره سوم را هم در اشعارش می‌آورد!
 
 
 
 
هر قسمت از صحبت‌های زیباکلام با واکنش از سوی حاضرین مواجه می‌شد.
 
زمانی در توضیحاتی راجع به فیلمی که از اتاق وی پخش شده بود شعری را که روی قاب عکس دادگاه متهمین فتنه نوشته شده بود بازخوانی کرد و با اشاره به جمعیت گفت: سبزها یا به قول شما فتنه‌گر جمعیت شعار مرگ بر فتنه‌گر و مرگ بر ضد ولایت فقیه سر دادند و هنگامی که گفت: بگذارید عباسی از سالن خارج شود بعد صحبت وی را راجع به نقد را نادیده بگیرید حاضرین با شعار عباسی دوستت داریم به این سخنان واکنش نشان دادند.
 
در انتها زیباکلام با قطع کردن سخنان مجری برنامه که جمعیت را به آرامش دعوت می‌کرد گفت: از این جمع نباید انتظار رفتار دموکراتیک داشته باشید و بعد با گفتن این جمله که امیدوارم خدا به همه ما شهامت دانستن اهدا کند جایگاه را ترک کرد!
 
در حالی که لحظاتی قبل مهندس غرضی وارد سالن شده بود صفارهرندی روی سن رفت.
 
 
 
 
 
 
صفار درباره مجموعه دکتر سلام گفت: سیاستی که خودش بسیار زمخت است خوب است که در قالب مجالسی این چنین شاد و جوانانه قرار بگیرد.
 
غرضی سپس با اشاره غیر مستقیم به صحبت‌های زیباکلام گفت: من هفت سال در دانشگاه با سبزها سر و کار داشتم و آنها را خوب می شناسم البته به فتوت و جوانمردی این جمع احترام می‌گذارم اما جریان جریانی بود که به قول مسلمان‌ها فتنه بود.
 
این قسمت از صحبت‌های هرندی با تکیه بر جمله به قول مسلمان‌ها در مقابل زیباکلام که با اشاره به جمعیت گفته بود به قول شما با تشویق بی امان مهمانان مواجه شد.
 
 
 
 
 
 
 
هرندی افزود: ما باید شرایطی را رقم بزنیم تا به تکرار آن واقعه کمک نکنیم. صدای احسنت حاضرین تاییدی بر حرف‌های هرندی بود.
 
وحید جلیلی در حالی که در دو ساعت و نیم از آغاز رسمی مراسم می‌گذشت وارد سالن بصیرت لانه جاسوسی سابق آمریکا شد.
 
 
 
 
 
 
کمی بعد به طور ناگهانی چندین فشفشه بزرگ که در زیر سن کار گذاشته بود شروع به کار کردند و دود و آتش زیادی سالن را پر کرد.
 
این حرکت که ظاهرا بدون هماهنگی اجرا شده بود عده‌ای را ترساند و مجری راجع به آن گفت: درست است که این مراسم قرار است سوپرایرز داشته باشد اما لطفا مجری را هم در جریان سوپرایزها بگذارید.
 
قسمت بعدی جشن یک سالگی دکتر سلام اجرای تئاتری راجع به مسائل دانشجویی توسط سه هنرمند بود.
 
یکی از نقش‌آفرینان این تئاتر محمد بحرانی صداپیشه شخصیت ببعی و همساده در مجموعه کلاه قرمزی بود.
برچسب ها:
دکترسلام
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵
فيلمشو کي ميذارين ببينيم پس؟؟:-(
55
0
رضام ديگه
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۹
درسته زيباکلام حرفاي بي منطق زياد مي زنه اما با توجه به قابل پيشبيني بودن اين فضا براي ايشان ،احتمالا به احترام دعوت دست انددر کاران دکتر سلام اومدن و چقدر بهتر بود جو طوري هدايت شود که ايشان از آمدنشان پشيمان نشده باشند وحتي چقدر بهتره توي کليپ هاتون از ايشان عذر خواهي شود
موفق باشيد
46
58
روشن
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱
والا ايشون بيشتر به ما بي‌احترامي کردن! با گفتن اينکه «توي اين جمع، فقط من ميتونم از طرف خودم صحبت کنم!»، با گفتن «انتظار رفتار دموکراتيک از اين جمع نداشته باش» و... بازم به قول آقاي صفار خيلي مرام گذاشتيم که اجازه داديم چند کلمه‌اي صحبت کنن.
بدون نام
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹
اگه شعار هم مي دادن بهتر بود شعارهاي طنز مي دادن.
خب بالاخره ما نبايد کارهاي اون اهالي رو تکرار کنيم.
نازي
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲
کسي شعار عليه زيبا کلام که نداده نميدونم شعار مرگ بر اسرائيل و فتنه گر و ضد ولايت فقيه رو چرا زيبا کلام به خودش ميگره!!!!!!!!!!!!!!
با اين وجود جمع کاملا فضاي خنده و شوخي داشته ولي بازم زيبا کلام به اين جمع که بي ادبي نکردن توهين ميکنه واقعا شخصيت ... اين زيبا کلام
شعارهاي بچه هاي ما کجا و شعارهاي بي ادبانه اونا کجا با اين همه هوچيگري بازم ميگه ما غير دموکراتيکيم بابا در اين صورت اصن نبايد دعوت ميشدي زيبا کلام.
مهرداد
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
چرا اينقد منفي داديد بهش؟؟ راست ميگه ديگه!!
من
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲
زيبا کلام پشيمون نشد.اون از اولشم اومد که همين حرفا رو بزنه.در ضمن ما اولش سکوت کرديم و لي تا خودش پاش به سن رسيد شروع به توهين کرد... البته اين رفتار از ايشون و هم غماشاش طبيعيه
Nahal
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲
لطفا فيلم کامل مراسم رو هم هرچه سريع تر بذاريد !
به علاوه کليپ هاي طنزي که پخش شد ...
30
0
اصغر
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱
قطع کردن سخنراني حالا هر کسي که باشد به نظر درست نمي آيد و بهتر بود در شان رفتار شود تا بعدا بهانه اي براي مظلوم نمايي به دست ندهد,از طرفي حضور زيباکلام با اينکه ميدانست در جمعي کاملا مخالف نشسته هم قابل احترام بود
53
7
توحيدي
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۷
البته به نظر مياد هدف از حضورش گنده شدن اسمشه. اگه شرکت نميکرد با توجه به شرکت اکثريت شخصيت هاي سرشناس نامش در افق محو مي شد.
ر
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۷
خيلي فضاي باحالي داشت اين جشن . خصوصا اون جايي که صفارهرندي زيبا کلام رو شست گذاشت کنار ، سالن داشت منفجر مي شد!!
28
3
سيد محسن
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱
حالا انقدر دل مارو آب نکنيد که نتونستيم بياييم (^_^)
37
0
دکتر
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
ولي خيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي خوش گذشت
آفتاب خاموش
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶
با سلام و خسته نباشيد و آرزوي موفقيت براي شما، من هم با نظر دوستي كه گفتند بايد احترام تمام مهمانها از جمله آقاي زيبا كلام نگه داشته ميشد موافقم
اگر ميخواهيد اين مجموعه در بين عموم جامعه تاثير گذار باشد بايد بنا بر سيره انقلابي ادامه پيدا كند
من خودم منتقد شديد آقاي زيبا كلام هستم، اما حالا كه دعوت را قبول كردند بايد بيشتر مراعات ميشد
36
9
mmd
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۷
چيز خاصي نگفتن چند تا شعار عليه آمريکا و اسرائيل دادن دوستان
mmd
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۸
چيز خاصي نگفتن چند تا شعار عليه آمريکا و اسرائيل دادن دوستان
مهران
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۴
خواهشا انقدر يه موضوع رو بزرگ نکنيد که رسانه هاي ديگه سوء استفاده کنن
ما فقط شعار مرگ بر آمريکا و مرگ بر اسرائيل سر داديم اون هم وقتي دکتر زيبا کلام ساکت بودن
کمالي
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۸
آقاي mmd فرض کنيد که درحال صحبت هستيد يه مرتبه وسط جملتون همه شعار بدن مرگ بر آمريکا آيا شما ميتونيد سخنرانيتون رو ادامه بديد حالا بماند که چندين و چند بار تکرار شود,کار درست کار آقاي هرندي بود که خيلي منطقي جواب ايشون را دادند بهتر است که در برابر صحبت هاي اشتباه به جاي شعار صحبت کنيم ومنطق ارائه دهيم
مهدي
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
البته جناب کمالي، اگر رفتار هم کيشان آقاي زيبا کلام با امثال آقاي صفار و شريعتمداري و... که در دانشگاهها در ميان کلامشان اهانت علني مي کنند را با اين شوخي هاي دانشجويي با زيباکلام، مقايسه کنيد، رفتارهاي اين جشن خيلي محترمانه بود در مقابل نيش و کنايه هاي ايشون...!!!
کمالي
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱
بله آقاي مهدي بنده هم از رفتار هاي اينگونه مثل مسئله کفش سال 88 که به آقاي هرندي پرتاب شد مطلع هستم,اما بايد توجه داشته باشيد که از آنها انتظاري نيست اگر اين رفتار بروز داده نشود بنده تعجب ميکنم منتها از ما انتظار ميرود که اخلاق را رعايت کنيم که بنده معتقدم نه اينکه رفتار حضار در جشن زشت ود بلکه بهتر بود بعد از اتمام سخنان انجام شود.
علي هدايتي
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۸
سلام
لطفا فيلللللللللللللللللللم با کيفيت عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللي بزاريد
فيلن رضا احسانپور بسيار بي کيفته و اصلا صداش واضح نيست
ممنون
9
0
يکي که زوري اومد توو نشست رو زمين
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۱
آقا خيلي خوش گذشت ، مخصوصا جواباي صفار و اون احسنت هاي مردم . بازم از اين برنامه ها تو سالناي بزرگ تر بذاريد.
12
1
حسام هاشمي
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۴
کوفتتون بشه خوب کل مراسمو بزاريد ما هم دانلود کنيم !!!!!!!!!
5
0
محمدحسن دادخواه
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۰
سلام دکتر سلامي ها
برنامه خيلي خوب بود
با اينکه از آبيک واقع در 100 کيلومتري تهران اومده بوديم اما خستگيمون در رفت
فقط به نظرم اون تئاتر جايي تو اين برنامه با اون کيفيت نداشت
6
0
محمد رضا بابايي
-
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۶
يکي از اين برنامه هاي دکتر سلام را ديدم.خوشم نيامد.
خيلي يک طرفه هستش
1
7
باکلام
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰
بعضي جاهاش يکطرفه است
بدون نام
-
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳
اين زيباکلام همونيه که گفت مااسرائيل روبه رسميت ميشناسيم؟اگه خودشه اصلا نبايداجازه ي حتي يک کلمه حرف زدنوبهش ميدادن وفقط ميگفتن مرگ براسرائيل
15
4
بدون نام
-
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۱
تازه اين آدم براي آزادسازي مرزبانان ربوده شده يه نامه هم به گروه داعش نوشت گفت مقصرايرانه شماببخشين آزادشون کنيد.آدم خندش ميگيره خوب شددعوتش کردين چون اينجورآدمابايدتواين مراسماباشن وحضورجوابشونوابگيرن.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار