صندوق‌هاي راي نتيجه انتخابات را مشخص مي‌كنند نه تظاهرات خياباني
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۹۴۸
اكبريان در نطق ميان دستور مجلس:

صندوق‌هاي راي نتيجه انتخابات را مشخص مي‌كنند نه تظاهرات خياباني

نماينده مردم كرج در مجلس گفت: صندوق‌هاي راي نتيجه انتخابات را مشخص مي‌كنند نه تظاهرات خياباني ولي برخي‌ها مي‌خواهند با آتش زدن اموال عمومي در مقابل بيانات رهبري ايستادگي كنند كه اين امر با حضور ملت ولايت مدار در صحنه ناكام خواهد ماند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، عزيز اكبريان امروز در نطق ميان دستور مجلس گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات موجب ناكام ماندن دشمنان انقلاب اسلامي و اثبات اعتقادات قلبي مردم به انقلاب اسلامي بود.

وي افزود: رئيس جمهور با راي قاطع موفق شد راي اعتماد ملي را دوباره كسب كند و براي 4 سال ديگر خدمتگزار اين ملت باشد.

نماينده مردم كرج در مجلس  اظهار داشت: اين انقلاب و نظام كه حاصل خون 220 هزار شهيد است با مسائل گوناگوني تا به امروز روبه رو بوده است كه همه آن از طريق قانوني پيگيري شده است.

اكبريان با اشاره به نقش و جايگاه ولايت فقيه اضافه كرد: در راس كشور مجتهدي شجاع و رهبري فرزانه حضور دارند كه بر اساس عدالت تصميم گرفته و سخن مي‌گويد و بيانات وي براي همه ملت ايران فصل الخطاب است.

وي با اشاره به اغتشاشات اخير در تهران بيان داشت: قانون براي همه فصل الخطاب است و بايد كساني كه خود را قانونمدار مي‌‌دانند با احترام به قانون اعتراضات خود را طبق فرمايش مقام معظم رهبري از مجاري قانوني پيگيري كنند.

نماينده مردم كرج در مجلس تصريح كرد: صندوق‌هاي راي نتيجه انتخابات را مشخص مي‌كنند نه تظاهرات خياباني ولي برخي‌ها مي‌خواهند با آتش زدن اموال عمومي در مقابل بيانات رهبري ايستادگي كنند كه اين امر با حضور ملت ولايت مدار در صحنه ناكام خواهد ماند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار