کد خبر:۳۱۱۱۵۴
مسکن در هفته ای که گذشت؛

از مشکلات فنی مسکن مهر تا سناریوهای دولت برای واگذاری مسکن اجتماعی

عدم کارایی برنامه نوسازی بافت فرسوده دولت، خداحافظی هدایت با پردیس، سه سناریو برای واگذاری مسکن اجتماعی، مخالفت مجلس با لیزینگ مسکن و مشکلات سازه‌ای پروژه‌های مسکن مهر اخبار حوزه مسکن در هفته جاری بود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگرای دانشجو»، در نخستین روز هفته یکی از کارشناس اقتصاد مسکن با انتقاد از روش دولت برای نوسازی بافت‌های فرسوده شهری، گفت: برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی به‌عنوان سیاستگذار و شهرداری به‌عنوان مجری در نوسازی بافت‌های فرسوده کارایی ندارد.


تغییر ناگهانی مدیرعامل شرکت عمران پردیس یکی از خبرهای هفته دوم اردیبهشت بود. معاون وزیر راه و شهرسازی با وجود مخالفت چهار عضو مجمع ولی‌پور را به‌عنوان سرپرست شرکت عمران پردیس منصوب کرد.


3 سناریو در دولت برای واگذاری مسکن اجتماعی خبری بود که معاون وزیر راه و شهرسازی آنرا به تسنیم داد. پژمان در این‌باره گفت:‌ واگذاری مسکن اجتماعی به‌صورت اجاره محض، اجاره به‌شرط تملیک یا ملکی پس از آسیب‌شناسی دقیق وزارت راه مشخص خواهد شد.


معاون وزیر راه‌ و شهرسازی در این هفته از افتتاح 5 هزار مسکن مهر فاز 11 شهر پردیس تا پایان اردیبهشت امسال خبر داد. البته افتتاح این تعداد مسکن شرکت کوزو به تامین خدمات زیربنایی بستگی دارد که شواهد حاکی از آن است وعده افتتاح معاون وزیر تا 20 روز دیگر محقق نخواهد شد.


عضو کمیسیون عمران مجلس به راه‌اندازی لیزینگ مسکن واکنش نشان داد و با بیان این‌که عده‌ای با این کار به‌دنبال منافع خود هستند، گفت: مجلس با راه‌اندازی لیزینگ مسکن با توجه به این‌که کمکی به خانه‌دار شدن قشرهای کم‌درآمد نمی‌کند، مخالف است.


آخرین خبر حوزه مسکن نیز مربوط به اظهارات معاون وزیر راه و شهرسازی درباره کیفیت سازه‌های مسکن مهر است. شکرچی‌زاده، رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه برآورد خاصی از میزان افزایش قیمت مصالح ساختمانی پس از هدفمندی یارانه‌ها نداریم گفت: برخی سازه‌های فولادی و بتنی مسکن مهر دارای مشکلاتی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار