به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، روز اول نمایشگاه کتاب به استقبال مردم اغاز شد. البته استقبال از نمایشگاه مانند روزهای اول نمایشگاه در هر سال کم رمق بود.
باز هم بازار مرد های نقره ای که مانند مجسمه های متحرک هستند داغ بود و مردم را جذب خود می کردند.
روز گذشته کتاب «جریان شناسی اصولگرایی در جمهوری اسلامی» در غرفه انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی رونمایی شد.
از حواشی روز گذشته قطعی خودپردازهای برخی راهروها مانند راهروی 11 بود که موجب سرگردانی خریداران شده بود.
اما متأسفانه نمایشگاه امسال نیز مانند نمایشگاه سال های گذشته، از کیفیت و محتوای چندانی بهره نمی برد. البته در گزارشی جداگانه در خصوص گونه های مختلف کتاب هایی که در نمایشگاه حضور داشتند، مفصلاً توضیحاتی ارائه خواهد شد. اما در این مجال مختصر همین قدر اشاره می کنیم که اگر چند ساعت در نمایشگاه وقت بگذارید و از غرفه های مختلف دیدن کنید، با تعداد زیادی کتاب همسان روبرو می شوید. یعنی کتاب هایی خاص که عموماً نیز به مسایل روزمره مردم می پردازند و از عمق چندانی نیز برخوردار نیستند، توسط انتشارات های بسیار زیادی بازنشر شده اند.
موضوعاتی که بیشتر به چشم می آمد رمان، دینی و مذهبی، روانشناسی به خصوص روانشناسی ذوجین و شعر بود. یعنی اگر در سالن عمومی نمایشگاه جست و جو کنید، از فضای علمی کشور چیزی دستتان نمی آید.
در مجموع بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب مانند هر سال با همان کمبودها و نواقص و همچنین با مزیت های ویژه خود کار خود را آغاز کرد.