آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۱۵۸۹

رانش زمین 2500 افغانی را بلعید/350 تن کشته شدند

در جریان رانش زمین در ولسوالی ارگوی در شمال شرق افغانستان بیش از دو هزار و 500 نفر مفقود شده و 350 فرد دیگر کشته شدند.

به گزارش خبرنگار  اجتماعی «برگزاری دانشجو»  ،به نقل از شینهوا، والی ولایت بدخشان اعلام کرد که   درجریان رانش زمین در ولسوالی ارگوی در شمال شرق افغانستان بیش از دو هزار و 500 نفر مفقود شده و 350 فرد دیگر کشته شدند.
 

فرمانده پلیس ولایت بدخشان افغانستان از تخریب 200 خانه بر اثر رانش زمین در روستای آب خشک ولسوالی ارگو خبر داد که در دره‌ ای قرار گرفته که از تپه‌ های گلی تشکیل شده است.

 

ولایت بدخشان یکی از حادثه‌ خیزترین مناطق افغانستان است که حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله، برف، بهمن و رانش زمین همواره باعث تلفات جانی و خسارت مالی ساکنان آن می‌ شود.

 

خبر دیگر اینکه یک مقام افغانی اعلام کرد که در جریان حمله انتحاری در دو روز گذشته در ولایت لغمان در شرق این کشور هفت نفر از جمله یک عامل انتحاری کشته و 24 فرد دیگر زخمی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار