به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، احمد میدری در میزگرد بررسی نقاط قوت و ضعف توزیع سبد کالا که روز دوشنبه در موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی برگزار شد، اظهار داشت: پیشنهادی که وزارت تعاون داد و پذیرفته نشد این بودکه وزارت صنعت، معدن و تجارت خود را درگیر خرید کالا نکند و فروشگاه های زنجیره ای این کار را انجام دهند و دولت تنها ناظر باشد، اما این پیشنهاد پذیرفته نشد و وزارت صنعت کار تامین و توزیع کالا را به عهده گرفت.
وی تصریح کرد: هر چند در اجرای طرح توزیع سبد کالا احساس شد که تبعیض هایی صورت گرفت است، اما میزان قابل توجهی از اقشار آسیب پذیر این سبد را دریافت کردند.
میدری افزود: برای داشتن بانک اطلاعاتی دقیق نیاز به اطلاعات الکترونیکی و تحقیقات میدانی است تا بتوان نیازمندان واقعی و اقشار آسیب پذیر را شناسایی کرد.
وی با بیان این که، توزیع سبد کالا به همه مردم توسط دولت، کار اشتباهی است گفت: در مرحله اول بیش از 14 میلیون خانوار سبد کالا دریافت کردند و تنها هشت میلیون خانوار این سبد را نگرفتند که از این میزان شاید سه میلیون خانوار مشمول دریافت سبد کالا می شدند و پنج میلیون دیگر جزء خانواده های ثروتمند بودند که نیازی به این سبد نداشتند.
وی سپس اظهار داشت: 800 هزار کودک در کشور دچار فقر غذایی، لاغری مفرط و کوتاهی قد هستند و 11 درصد زنان باردار سوء تغذیه دارند و در کل سه درصد جامعه از فقر غذایی رنج می برند.