اگر از علوم انسانی غافل شویم، در روز قیامت مواخذه خواهیم شد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، حجت الاسلام عباس رضوانی نسب روز گذشته در مراسم بزرگداشت مقام معلم و سالروز شهادت استاد مطهری، به شخصیت علمی شهید مطهری اشاره کرد و بیان داشت: استاد شهید مطهری در مطالعاتش به استخراج ارزش ها و هنجارهای دینی در واقعیت های علمی و اجتماعی می پرداخت.
وی افزود: استاد مطهری با علم خود در مقابل مکتبی که برای ارزش ها و هنجارهای اجتماعی هیچ نقشی قائل نبود، ایستاد و به صراحت اعلام کرد که این مکتب با علم انسان سازگاری ندارد.
معاون آموزشی بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری به توان علمی شهید مطهری اشاره کرد و گفت: استاد مطهری متفکری بود که به تولید علم می پرداخت و به راحتی توانست نظرات دانشمندان غربی را در کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم به قلم نقد بکشد.
حجت الاسلام رضوانی با تاکید بر اهمیت علوم انسانی برای کشور گفت: علوم انسانی به عنوان چهارچوب نظام است و اگر از این بخش غافل شویم، در روز قیامت مواخذه خواهیم شد.
وی افزود: استاد مطهری در مطالعات خود ثابت کرد که علم و شناخت مطلق برای شناخت انسان به جز خداوند برای کسی امکان پذیر نیست.
مدیر امور روحانیت بنیاد شهید مطهری ادامه داد: تنها زمانی که علم با هویت های دینی و فرهنگی همراه باشد، مثمر ثمر خواهد بود.
حجت الاسلام رضوانی گفت: علمی نافع است که در جهت تعالی و پیشرفت بشریت باشد و این موضوع وقتی امکان پذیر است که هویت های دینی و ارزش های فرهنگی در آن دخیل باشند.
وی جهت دار کردن علم را از عوامل سازگاری هویتی و فرهنگی بشر دانست و خاطرنشان کرد: بومی کردن علم بویژه علوم انسانی از جمله نکات کلیدی در تحقیق به شمار می رود که مقام معطم رهبری نیز به آن تاکید فراوانی دارند.