کد خبر:۳۱۲۷۵۳
کارشناس مسائل دشمن شناسی:

وهابیت فرزند قوم نامشروع یهود است

کارشناس مسائل دشمن شناسی گفت: وهابیت فرزند نامشروع قوم یهود است و امروز قبله مسلمانان در سیطره آنها قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، بیات روز گذشته در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان که با موضوع سیاست رسانه ای یهود برگزار شد، بیان داشت: وهابیت فرزند قوم نامشروع یهود است و امروز قبله مسلمانان در سیطره آنها قرار گرفته است.


وی با بیان اینکه قوم یهود نسبت به اسلام کینه دیرینه ای دارد، افزود: یهود جریان ثقیفه را طراحی و مشرکان آن را اجرا کردند و امروز نیز آنها نقشه های ضد اسلامی را طراحی و آمریکا، انگلیس و فرانسه آنها را اجرا می کنند.


کارشناس مسائل دشمن شناسی با تاکید بر اینکه نباید نسبت به دشمن بودن قوم یهود تردیدی به خود راه دهیم، گفت: متاسفانه با همه جنایت هایی که یهود علیه اسلام داشته است؛ اما ما باز هم آنها را دست کم گرفته ایم.


بیات با اشاره به اینکه یهود جهانی سازی را با روش های پنهان و نامحسوس دنبال می کند؛ از این رو پی بردن به عملیات های آنها دشوار است، ادامه داد: یهود با استفاده از ابزار رسانه بدنبال عادی سازی گناه است.


وی از رابرت مرداک مالک غول های رسانه ای به عنوان کعب الاحبار زمان یاد کرد و گفت: این سرمایه دار یهودی قسم خورده است که مسلمانان را به انحراف بکشاند و در این راستا شاهدیم که با استفاده از رسانه هایی که در اختیار دارند، بدنبال عادی سازی گناه هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار