به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، کمیته صیانت از منافع ایران طی بیانیهای، جمعه هفته جاری را با توجه به اینکه آخرین جمعه قبل از آغاز مذاکرات توافق جامع است بعنوان «جمعه دلواپسیم؛ هشدار به تکرار توافق ضعیف» نامگذاری کرده و از نمازگزاران جمعه تهران و سراسرکشور خواست تا در این روز به منظور حفظ منافع ملی و دستاوردهای هستهای و جلوگیری از تکرار توافق ضعیف به راهپیمایی پس از پایان نمازجمعه بپردازند.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذینَ یَتَّخِذُونَ الْکافِرینَ أَوْلِیاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنینَ أَیَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمیعاً النساء : 139
بر همه دغدغه مندان انقلاب اسلامی واضح و آشکار است که شرایط کنونی کشور بسیار حساس و تعیین کننده است. به واقع ایران اسلامی در یک مرحله تاریخی از حیات انقلاب اسلامی به سر می برد که اگر مردم و نخبگان در چنین شرایطی بی تفاوت باشند و به تعبیر رهبر انقلاب با حساسیت شرایط را رصد و تحلیل نکنند؛ شاید هیچ حجتی در برابر خداوند تبارک و تعالی برای سکوت و بی تفاوتی نسبت به ساده انگاری ها و خوش بینی های دولت کنونی در قبال رفتارهای زیاده خواهانه آمریکا نداشته باشند و نسل های آینده ی این کشور در مورد ایشان همان قضاوتی را داشته باشند که ما در قبال امضا کنندگان عهدنامه های گلستان و ترکمنچای داریم.
به راستی در شرایطی که دولت همانند مذاکرات گام نخست با پنهان کاری و مخفی نگه داشتن مذاکرات گام نهایی و بی اعتنایی نسبت به حق نمایندگان ملت در اطلاع از جزئیات مذاکرات در واقع عقل جمعی کشور را نادیده می گیرد؛ آیا نباید نسبت به امتیازدهی حداکثری و امتیازگیری حداقلی در مذاکرات گام نهایی آن چنان که در توافق ژنو انجام شد نگران و دلواپس بود؟
به راستی در شرایطی که دولت و رسانه های حامی دولت بلافاصله پس از امضای توافقنامه ژنو تا به امروز با افراطی و تندرو و کم سواد خطاب کردن منتقدین و ایجاد یک فضای مارپیچ سکوت و بالا بردن هزینه برای منتقدین در صدد ایجاد یک فضای خفقان نرم و ترور رسانه ای مخالفان برآمدند، آیا نباید نسبت به تکرار چنین وضعیتی در قبال یک توافق ضعیف دیگر نگران و دلواپس بود؟
با نظر به اینکه دولت در روزهای نخست پس از توافق ژنو، متاسفانه با وارونه نمایی واقعیت، سعی در القای یک پیروزی و دستاورد تاریخی داشت و حتی به اذعان مذاکره کننده ارشد هسته ای کشور با بزرگنمایی و اغراق در نامه به رهبری در باب به رسمیت شناختن حق غنی سازی نیز سعی در انحراف اذهان از متن توافق نمود، آیا نباید نسبت به تکرار این رفتار دولت در خصوص مذاکرات گام نهایی نگران و دلواپس بود؟
حقیقتا در شرایطی که علی رغم ادعاهای دولت راجع به آزادسازی درآمدهای نفتی و شکستن دیوار تحریم ها نتوانسته ایم حتی یک دلار از این درآمدها را برداشت کنیم و متاسفانه قیمت دلار در داخل نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش نیز می یابد، آیا نباید نسبت به فریب کاری و عدم صداقت آمریکایی ها و خوش بینی پایان ناپذیر دولت به ایشان در مذاکرات گام نهایی نگران و دلواپس بود؟
به واقع در شرایطی که علی رغم درخواست صریح شخص رئیس جمهور از اساتید دانشگاه برای دفاع از توافق ژنو هیچ شخصیت دانشگاهی حاضر به دفاع از متن توافق ژنو نشد و رئیس جمهور نیز در نشست اخیر با اساتید از عدم همراهی اساتید دانشگاه اعلام ناراحتی کرد، آیا نباید نسبت به غیر علمی و غیرکارشناسی بودن رفتارهای دولت و بدتر از آن جهل مرکب ایشان در تامین منافع ملی در مذاکرات گام نهایی و امضای یک توافق ضعیف دیگر نگران و دلواپس بود؟
بنابراین بدیهی است که همه دغدغه مندان و دلسوزان کشور از همه جریان های سیاسی می بایست با نگاهی واقع بینانه و انتقادی و به دور از آمال و آرزوها گام در مسیر صیانت از منافع ملت گذارند و با اعلام هشدار نسبت به امضای یک توافق ضعیف و نامتوازن دیگر از بر باد رفتن عزت و منافع ملت جلوگیری نمایند.
از این رو از همه نمازگزارن جمعه میخواهیم پس از نماز جمعه این هفته، در راهپیمایی اعتراضی «جمعه دلواپسیم؛ هشدار به تکرار توافق ضعیف» شرکت نموده و مطالبات و هشدارهای خود نسبت به تکرار یک توافق ضعیف در مذاکرات گام نهایی که در همین روزها در حال انجام است را اعلام نمایند.