کد خبر:۳۱۴۳۵۶
حجت نیکی ملکی در نشست خبری مستند «من روحانی هستم»؛

رسانه های جنجال آفرین اعتبارشان ازدست رفته است/ یک روند سوءاستفاده از قانون در حال شکل‌گیری است

مدیر شبکه افسران گفت: از ۴ ماه پیش تاکنون پخش این مستند در هیچ‌کدام از دانشگاه‌ها جنجالی به همراه نداشت و برخوردهای حامیان و منتقدین بسیار منطقی و عادلانه بود. اما به یک‌باره و بدون مقدمه، تیتر یک تمام رسانه‌های دولت علیه ما شد.
رسانه های جنجال آفرین اعتبارشان ازدست رفته است/ یک روند سوءاستفاده از قانون در حال شکل‌گیری است

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت نیکی ملکی مدیر شبکه اجتماعی افسران در نشست خبری عوامل تولید و توزیع مستند «من روحانی هستم»، گفت: این مستند فتنه‌گران و نظام سلطه را ناامید کرده است و این جنجال آفرینی‌ها نشانه همین ناامیدی است. ما اینجا جمع شدیم که این جنجال‌ها را خاتمه دهیم تا دولت به موضوعات اساسی و مهم‌تر خویش بپردازد. وی افزود: شبکه اجتماعی افسران، تعداد زیادی از جوانان نسل سوم انقلاب را که با خط مشی جهادی فعالیت می‌کنند دور هم جمع کرده است.


وی افزود: هدف اصلی شبکه افسران از این که برای اولین بار در ۹ دی ماه ۹۲، همزمان با روز تولد رئیس‌جمهور اقدام به پخش مستند «من روحانی هستم» کرد، این بوده که با حفظ شأن آقای روحانی، به بررسی سوابق انقلابی ایشان بپردازد.

 

مدیر شبکه اجتماعی افسران ادامه داد: از ۴ ماه پیش تاکنون پخش این مستند در هیچ‌کدام از دانشگاه‌ها جنجالی به همراه نداشت و برخوردهای حامیان و منتقدین بسیار منطقی و عادلانه بود. اما به یک‌باره و بدون مقدمه، تیتر یک تمام رسانه‌های دولت علیه ما شد. در عرض یک هفته ده‌ها دروغ علیه ما ساخته شد و مستندی که ۴ ماه بدون حاشیه بود، ناگهان به جنجالی دچار شد که حاشیه‌هایش هنوز ادامه دارد.

 

نیکی ملکی افزود: ما احساس کردیم ضرورت دارد، تیم تولیدکننده در محلی جمع شود، تا این جنجال‌ها خاتمه یابد و دولت بتواند به موضوعات اصلی و اساسی کشور بپردازد.

 

وی گفت: ما اعضای شبکه اجتماعی افسران، جزء خیمه انقلاب و تحت فرمان رهبر هستیم.اما دشمن باید بداند که نسل سوم انقلاب که وارد جبهه فرهنگ و رسانه شده است، با این جنجال‌ها از متن به حاشیه رانده نخواهد شد.

 

نیکی ملکی در پاسخ به یکی از خبرنگاران که از اودرباره موضع‌گیری یا برخورد احتمالی قوه قضائیه و مجلس با عوامل تولید و توزیع مستند سؤال پرسید، گفت: تابه‌حال ازطرف قوه قضائیه به اما تماس نداشته‌اند. در مجلس هم موضع گیری‌ها از شخصی به شخص دیگر متفاوت بوده است. آقای لاریجانی موضع منفی گرفتند که نمی‌دانم هنوز هم سر آن هستند یا نه. اما کسانی مثل آقایان بذرپاش، کوثری، زاکانی و... هم مستند را دیده‌اند وهم از آن اعلام حمایت کرده‌اند.


وی گفت: بسیاری از افراد به خاطر حواشی پیرامون مستند، با عینک بدبینی به تماشای آن نشستند. اما بعد با تعجب از ما پرسیدند «پس نکته جنجالی‌اش کجاست؟» من نمی‌دانم خود آقای روحانی هم چقدر در جریان این حاشیه‌ها هستند، اما می‌دانم که ذهنیت تولیدکنندگان این اثر، کمک به دولت و تشریح مواضع انقلابی رئیس‌جمهور بوده است. نمی‌دانم روزنامه‌هایی که این‌طور بدون سند و مدرک به «من روحانی هستم» هجمه وارد کردند چه طور می‌خواهند دوباره سرشان پیش مخاطب بالا بگیرند و اعتبار ازدست‌رفته خود را بازگردانند.

 

مدیر شبکه اجتماعی افسران درباره موضوع اخذ مجوز برای مستندسازها که از سوی دولت مطرح شده، نیز گفت: فکر می‌کردیم دولت فقط به شبکه‌های اجتماعی وقوف کامل ندارد، اما الان می‌بینیم درباره مستندسازی هم همین‌گونه است. کار مستندساز این است که همیشه دوربین روی دوشش باشد و کار کند، حالا بیاید برای دوربین دست گرفتن، مجور بگیرد؟

 

نیکی ملک گفت: من احساس می‌کنم که یک روند سوء استفاده از قانون در حال شکل گیری است. تابه حال مستندهای زیادی در مواضع گوناگون و با حرف‌های متفاوت ساخته و ارائه شده است. چرا تا پای مستند «من روحانی هستم» به میان آمد، بحث مجوز مطرح شد؟ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار