به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم امضای تفاهم نامه توسعه همکارهای متقابل میان وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش گفت: چندماه گذشته توفیقی داشتم که خدمت وزیر ورزش و جوانان حضور یابم و در همان جا از وی تقاضا کردم تفاهم نامه ای مبنی بر همکاری دو وزارتخانه تنظیم شود که از سوی وی نیز با استقبال روبرو شد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این تفاهم نامه در راستای یکی از اهداف اصلی آموزش و پرورش مبنی بر توسعه مشارکت در همه زمینه ها امضا می شود؛ آموزش و پرورش باید با بسیاری از وزارتخانه ها این مشارکت را داشته باشد و از امکانات تمامی دستگاه ها بهره مند شوند.
وی افزود: آموزش و پرورش در زمینه های مختلف می تواند با وزارت ورزش و جوانان همکاری متقابل داشته باشد، بویژه در زمینه جوانان که نیمی از آنها در مقطع اول و دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.
فانی در ادامه بیان داشت: این تفاهم نامه می تواند در زمینه استعدادیابی، همکاری مناسبی را بین معلمان ورزش و وزارت ورزش داشته باشد و از تخصص آنان در آموزش معلمان بهره بگیرد؛ همچنین در زمینه فضاها و تجهیزات ورزشی از کمک این وزارتخانه بهره مند شود.
وزیر آموزش و پرورش افزود: همچنین از دیگر اهداف امضای این تفاهم نامه بحث برگزاری کارگاه های آموزشی و ایجاد پژوهش های موثر و مفید در زمینه های ورزش و جوانان است.
وی در ادامه بیان داشت: این تفاهم نامه می تواند زمینه هم افزایی در دو وزارتخانه را فراهم آورد که برای افزایش بهره وری در وزارتخانه ها گام موثری خواهد بود.
فانی تصریح کرد: امضای این تفاهم نامه آغاز یک حرکت است و نه پایان، نکته اصلی عملیاتی کردن و پیگیری کردن اجرای این تفاهم نامه است و نتیجه اصلی آن در واقع ارائه بازخوردهاست که باعث رونق فعالیت ها در هر دو وزارتخانه خواهد شد؛ امیدواریم این تفاهم نامه سرآغازی باشد برای امضای تفاهم نامه های دیگر با سایر وزارتخانه ها.