کد خبر:۳۱۴۶۳۲
رویترز گزارش داد

تداوم تحریم‌های مالی مانع ورود غلات به ایران

تداوم مشکلات پرداخت‌های مالی ایران ناشی از تداوم تحریم‌های بانکی، منجر شد که صدها یا هزاران تن غلات و شکر در ترانزیت متوقف شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، تداوم مشکلات پرداخت های مالی ایران ناشی از تداوم تحریم های بانکی منجر شد که صدها یا هزاران تن غلات و شکر در ترانزیت متوقف شود.


هر چند ایران از خرید مواد غذایی و دیگر کالاهای «بشر دوستانه» تحت تحریم‌های اعمال شده بر سر دست یابی تهران به فناوری هسته‌ای منع نشده است اما اتحادیه اروپا و ایالات متحده شرایطی را برای دادو ستد ایران ایجاد کرده اند که تجارت را در دو سال گذشته مشکل‌تر ساخته است.


 چندین منبع تجاری بین‌المللی به رویترز اعلام کردند که کشتی‌های حامل محموله‌های غلات از جمله گندم، سویا و شکر خام برای چند هفته در خارج از بنادر ایرانی بندر امام خمینی و بندر عباس متوقف شده اند.


در این شرایط، با وجود شواهدی مبنی بر اینکه مردم در حال ذخیره مواد غذایی هستند و قیمت ها در ایران در حال افزایش است، مقامات ایرانی در گفتگو با رویترز اعلام کرده اند که مشکلاتی در واردات وجود دارد، مخصوصا عدم همکاری بانک های بین المللی در مبادلات مالی.

 

یک منبع تجاری اروپایی گفت: مشکلات در دریافت مبالغ معاملات انجام شده با ایران است و به نظر می‌رسد ایران در زمینه مالی با مشکلاتی مواجه است. این وضعیت ناشی از پیچیدگی‌های بانکی است که نهایتا منجر به تاخیر در تحویل محموله ها می شود.

 

یکی از مقامات دولت ایران به شرط ناشناس ماندن گفت ما همچنان نمی‌توانیم ال.سی باز کنیم.

 

آن مقام افزود: بانک‌های بین‌المللی از تجارت با ما نگران هستند و اجازه دهید بگویم از تجارت با ایران واهمه دارند و ما نمی‌دانیم راه‌حل چه خواهد بود، ده‌ها کشتی در بندر مانده‌اند و ما نمی توانیم کاری کنیم.

 

رویترز اعلام کرد براساس داده های پنج کشتی حمل بار که هر کدام توانایی حمل 60 تا 70 هزار تن غلات را دارند در اوایل ماه آپریل از بنادر اروپا، استرالیا و آمریکای جنوبی به ایران رسیده اند و در اطراف بندر امام خمینی و بندر عباس مستقر شده اند با گذشت چند هفته هنوز  نتوانسته اند محموله‌هایشان را تخلیه کنند.


یک منبع بانکی گفت: تا زمانی که تحریم‌ها به نحو مناسبی تسهیل می‌شود نباید تاخیرهای بیشتری به دلیل بروکراسی اداری و دسترسی محدود به ارز داشته باشیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار