آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۹۷۳
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

از لیست طولانی مسافران جشنواره کن تا فیلمی که اشتباهی دو سال اکران نشد!

هفته‌ای که گذشت سینمای ایران با خبرهایی از حضور تعداد زیادی از مدیران در جشنواره کن همراه بود.

 گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت سینمای ایران با خبرهای متفاوتی همراه بود، خبر اول اینکه؛

 
سفر مدیران به جشنواره فیلم کن

 

در حالی شصت و هفتمین جشنواره کن از امروز رسما کار خود را آغاز می‌کند که 12 نفر از مدیران سینمایی از بخش‌های مختلف در این رویداد حضور دارند.

 

 همزمان آغاز رسمی شصت و هفتمین جشنواره کاروان سینمای ایران نیز در قالب گروه های مختلف عازم این رویداد بین‌المللی شده است که به تعبیر برخی بسیاری از کارشناسان سینما، مهمترین رویداد سینمایی جهان است و با استفاده مناسب از ظرفیت‌های سینمای کشور می‌توان به دستاوردهای خوبی دست پیدا کرد.


بسیاری جشنواره کن را بزرگترین فستیوال و گردهم‌آیی سینماگران و مدیران سینمایی از سراسر جهان می‌دانند و تلاش می‌کنند تا حضور موثری در این رویداد سینمایی داشته باشند و سینمای ایران نیز امسال از بخش دولتی 12 مدیر را به این جشنواره اعزام کرده است تا بلکه شاهد دستاوردهای خوبی برای سینمای ایران باشیم.


براساس این گزارش، بنیاد سینمایی فارابی کاروانی 4 نفره، مرکز گسترش 2 نفره، موسسه رسانه‌های تصویری 4 نفره و انجمن سینمای جوان یک نفره به عنوان موسسات تابعه سازمان سینمایی به کن اعزام کرده‌اند که مسولیت این کاروان بر عهده آرش امنیی مدیر بین‌الملل سازمان سینمایی است.


از بنیاد سینمایی فارابی ابراهیم داروغه زاده معاونت فرهنگی، امیر اسفندیاری مدیر بین‌الملل، وحید اسفندیاری و کامیار محسنین به جشنواره کن اعزام شده اند که در واقع مسولیت برپایی چتر سینمای ایران نیز بر عهده گروه اعزامی فارابی خواهد بود.


از موسسه رسانه‌های تصویری عباس اسداللهی خزانه‌دار موسسه به عنوان سرپرست و علی حاج قاسمی مدیر بین‌الملل و دو نفر از کارمندان بخش بین‌الملل به کن 67 اعزام شده‌اند.


از سوی انجمن سینمای جوانان ایران نیز بهمن آقایی که سال‌های مسولیت بخش بین‌الملل این انجمن را بر عهده داشته است برای گسترش روابط انجمن در حوزه فیلم کوتاه و بازاریابی اعزام شده است.


همچنین از سوی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی نیز شیرین نادری مدیر بخش بین‌الملل و علیرضا قاسم‌خان معاونت آموزشی و پژوهشی مرکز به کن رفته‌اند که البته مرتضی رزاق‌کریمی قائم‌مقام مرکز گسترش نیز به عنوان تهیه‌کننده بهترین فیلم جشنواره سینمای حقیقت در کاروان 15 نفره سینماگران حضور دارد که در انجام مذاکرات می‌تواند با نادری و قاسم‌خان همراه شود.


 همچنین از سازمان سینمایی حوزه هنری نیز سهیل جهان‌بیگلری به عنوان مدیرعامل، مریم نقیبی مدیر بخش بین‌الملل و الهه طاهایی کارمند بخش بین‌الملل به کن 67 اعزام شده‌اند.
 
از خانه سینما هم محمدمهدی عسگرپور به عنوان مدیرعامل برای شرکت در اجلاس سالانه فیاپ که در حاشیه جشنواره کن برگزار می‌شود، عازم فرانسه خواهد شد.همچنین لیلا حاتمی به عنوان داور بخش اصلی و عباس کیارستمی به عنوان داور بخش فیلم‌های کوتاه تنها نمایندگان رسمی سینمای ایران در کن 67 هستند.


براساس این گزارش، پیش از این اعلام شده بود نرگس آبیار کارگردان فیلم «شیار 143» و مصطفی کیایی کارگردان فیلم «خط ویژه» از بخش آرای مردمی، تقی علی قلی‌زاده تهیه‌کننده فیلم «رستاخیز» و برگزیده جایزه بهترین فیلم در بخش سودای سیمرغ، سیدجمال ساداتیان تهیه‌کننده فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» و برگزیده بهترین فیلم در بخش سودای سیمرغ، بهروز افخمی برگزیده جایزه بهترین فیلمنامه در بخش سودای سیمرغ برای فیلم «آذر،شهدخت، پرویز و دیگران»، احمدرضا درویش کارگردان فیلم «رستاخیز» و برگزیده جایزه بهترین کارگردانی در بخش سودای سیمرغ، جمشید محمودی کارگردان فیلم «چند متر مکعب عشق» و برگزیده جایزه بهترین کارگردانی در بخش نگاه نو، محمدهادی نائیجی نویسنده فیلمنامه «حق سکوت» و حائز رتبه اول در بخش نگاه نو، هومن سیدی کارگردان فیلم «سیزده» و برگزیده جایزه ویژه هیات داوران در بخش نگاه نو سی‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، مرتضی رزاق‌کریمی تهیه‌کننده فیلم «خاطراتی برای تمام فصول» برگزیده بهترین فیلم از هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم حقیقت و محمد نصیری کارگردان فیلم داستانی «جاده فرعی» برگزیده بهترین فیلم از سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، هیات اعزامی هنرمندان ایرانی به جشنواره کن سال جاری را تشکیل خواهند داد.


به هر ترتیب باید تا پایان شصت و هفتمین جشنواره کن که البته بسیاری از سینماگران و اهالی رسانه‌ نیز با هزینه‌های شخصی به این فستیوال سفر می‌کنند منتظر ماند و دید ماحصل حضور کاروان 12 نفره مدیران سینمایی در جشنواره کن برای سینمای ایران چه خواهد بود؟
 
13 فیلم ویدئویی پروانه نمایش و ساخت دریافت کردند


سازمان سینمایی در آخرین جلسه خود برای 13 فیلم ویدئویی پروانه نمایش و ساخت صادر کرد.
 
 شورای پروانه نمایش خانگی در جلسه 21 اردیبهشت خود، فیلم‌های «خسته نباشید» به کارگردانی محسن قرایی و افشین هاشمی و تهیه کنندگی سید رضا میر کریمی، «زیر و رو» به کارگردانی ابوذر جلالی و تهیه کنندگی مرتضی رمضانی، «مسافران بهشت» به کارگردانی جواد مزد آبادی و تهیه کنندگی محسن مرادی دهفولی، «روز شریف» به کارگردانی و تهیه کنندگی سپهر محمدی، «مثلث واژگون» به کارگردانی و تهیه کنندگی حسن رجبیان، «بجنب دیر نشده» به کارگردانی و تهیه کنندگی  نصرت الله قاضی مقدم، سریال «شاهگوش 21-22-23» به کارگردانی سید داوود میر باقری  و تهیه کنندگی سید محمد امامی و مهران برومند، سریال «شوخی با شما» به کارگردانی امیر حسین قهرایی و تهیه کنندگی امیر حسین قهرایی و میثم معراجی، سریال «آقای آفتاب ق1» به کارگردانی فرشاد اسدالله پور و تهیه کنندگی جهانگیر کوثری، سریال «زرد مشکی ق 1» به کارگردانی کیانوش عابدی و تهیه کنندگی صدا و سیما (صبا) و سریال «کلاه قرمزی و پسر خاله ویژه جام جهانی» به کارگردانی ایرج طهماسب و تهیه کنندگی حمید مدرسی موفق به اخذ پروانه نمایش در شبکه خانگی شدند.


بر همین اساس، شورای صدور پروانه ساخت فیلم‌های ویدئویی در جلسه 21 اردیبهشت خود که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، برای ساخت فیلم نامه‌های «برد و باخت» به تهیه کنندگی علی برجسته و کارگردانی علی صدیقی  و «خاله پهلوون» به تهیه کنندگی و کارگردانی حبیب اللهیاری پروانه صادر کرد.


نمایش و نقد و بررسی «هیس!» در ترکیه


فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» به کارگردانی پوران درخشنده روز پنجشنبه 25 اردیبهشت در دانشگاه «فنی خاورمیانه» آنکارا اکران می‌شود.

 

 جلسه نمایش فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» با حضور خانم پوران درخشنده کارگردان و تهیه کننده  فیلم ساعت 13:30 روز پنجشنبه 25 اردیبهشت ماه در سالن «سولماز ایزدمیر» دانشگاه «فنی خاورمیانه» آنکارا کشور ترکیه برگزار می شود و پس از نمایش فیلم جلسه پرسش و پاسخ با حضور دانشجویان دانشگاه و خانم درخشنده برگزار خواهد شد.


فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی زنند» حضور موفقی در جشنواره‌های جهانی و همچنین اکران خارج از کشور خصوصا آمریکا و کانادا داشته است و مورد تقدیر نشریه معتبر ورایتی قرار گرفته است.


این فیلم داستان کودکی است که در دوران طفولیت مورد آزار قرار می گیرد و به حدی از این اتفاق دچار وحشت و ترس می شود که حتی در بزرگسالی نیز این ترس در ذهنش باقی می ماند. حال «شیرین» که بزرگ شده و تا آستانه ازدواج و تشکیل خانواده پیش رفته، فاجعه ای به بار می آورد که این ترس او ریشه در اتفاقات دوران کودکی اش دارد و ...


«بالابان» امسال اکران می‌شود/ فیلمی که اشتباهی 2 سال اکران نشد


کارگردان فیلم سینمایی «بالابان» از مذاکره حوزه هنری با صداوسیمای بوشهر برای اکران این فیلم در سال جاری خبر داد.
 
 در خصوص اکران فیلم سینمایی «بالابان» پس از چهارسال از زمان ساخته شدن گفت: «بالابان» در سال 89 با بازیگران و عوامل کاملا بومی ساخته شد و حتی در پانزدهمین جشن خانه سینما که در سال 90 برگزار شد هم نامزد چهار جایزه بود اما یک اشتباه باعث شد تا اکران فیلم دو سال به تاخیر افتد.


وی افزود: سال 89 متقاضی حضور در جشنواره فجر بودیم اما متاسفانه به چند دلیل از جمله استفاده از بازیگران و عوامل بومی و فیلمبرداری HD هیات داوران از بازبینی کار خودداری کرد و گفتند کار ویدئویی است، هیات داوران ویدئویی هم پس از بازبینی اثر گفتند این کار سینمایی است و به همین راحتی از حضور در جشنواره باز ماندیم و به دلیل حضور در لیست آثار متقاضی سال 90 هم نتوانستیم در جشنواره حاضر شویم.


کارگردان فیلم سینمایی «بالابان» ادامه داد: آذرماه سال 91 قرارداد اکران فیلم بسته شده بود اما یک اشتباه باعث شد تا دو سال اکران فیلم به تعویق بیافتد و حوزه هنری به عنوان پخش کننده فیلم در حال مذاکره با صدا و سیمای بوشهر به عنوان سرمایه‌گذار برای تعیین زمان اکران است.


صافی تصریح کرد: در سال 91 و درست دو ماه قبل از اکران عمومی فیلم از صدا و سیمای بوشهر برای ارزیابی به تهران فرستاده شد که اشتباها در جدول پخش شبکه شما قرار گرفت و و در بدترین ساعت هم پخش شد و به همین دلیل فرصت اکران از دست رفت اما از آنجائی که جزو معدود فیلم‌های درجه الف ارشاد است حوزه هنری برای اکران آن در حال برنامه ریزی است.
وی در خصوص داستان این فیلم که در جشنواره کودک نیز به نمایش در آمده است، گفت:بالابان داستان نوجوانی به نام شاهین است که سال‌ها پیش پدر محیط بانش را در مواجهه با قاچاقچیان پرنده از دست داده و او اکنون به واسطه مشکلات زندگی بر سر دو راهی وفاداری به شغل پدر یا پاگذاشتن در راه قاتلین او قرار گرفته است. تلاش شاهین در رویارویی با طبیعت و حوادث خشن پیرامونش ماجراهای این فیلم را رقم می‌زند.


براساس این گزارش،محمدحسین دریابگرد- صادق زارعی- ایرج صغیری- حیدر مظفری- آریا بهرام نژاد- مریم رنجبر- هادی ارشدپور- سیروس ولی‌زاده- حشمت الله غضنفر- فرشید تربیت- قحطبه فخرائی- حسن غلامی- امین چاهشوئی- سیدعلی هدایت- جوهر تنگستانی- حسین قفلی- داوود داوودی و... از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند.
عوامل تولید این فیلم عبارتند از: نویسنده، تهیه کننده، کارگردان، تدوین‌گر، طراح صحنه و لباس: سیدرضا صافی، مدیران تصویربرداری: سیدرضا مهیمنیان، پیام عزیزی، صدابردار: سیدمهدی حسینی‌پور-  صداگذار: آرمین بهاری، آهنگساز: مهدی امانی، مدیران تولید: موسی الرضا حامدی خواه - امیرحسین فلاحت پیشه، اسپیشیال افکت و اتالوناژ دیجیتال: محمدحسین نجفی، چهره‌پرداز: غلامرضا رستم زاد- احسان روناسی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار