کد خبر:۳۱۶۷۱۸
اولویت‌بندی کالاهای وارداتی تغییر یافت؛

اقلامی که دیگر لوکس یا غیرضروری نیستند

بیش از 40 قلم کالای وارداتی برای اختصاص ارز مبادله‌ای از اولویت گروه 10 به اولویت 9 و سایر گروه‌ها ارتقا یافتند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، طی یک ماه اخیر نعمت زاده وزیر صنعت،‌معدن و تجارت از تغییر اولویت برخی کالاهای وارداتی از گرو 10 به گروه 9 خبر داد و گفت این کالاها می توانند با ارز مبادله ای وارد کشور شوند.

 

با پیگیری انجام شده مشخص شد که از چند ماه گذشته این تغییرات اتفاق افتاده و بیش از 40 قلم کالا از اولویت 10 به گروه 9 یا بالاتر تغییر یافته‌اند.

 

حسینی مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در مورد نحوه اختصاص ارز مبادله‌ای به این کالاها گفت: بانک مرکزی طبق سیستم نوبت دهی به اولویت‌ها، ارز مبادله‌ای به این کالاها اختصاص می‌دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار