رهبر معظم انقلاب درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دِهِشت را تسلیت گفتند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۷۱۶۵
با صدور پیامی

رهبر معظم انقلاب درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دِهِشت را تسلیت گفتند

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت روحانی با اخلاص و خدمتگزار، مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ رضا دِهِشت را تسلیت گفتند.
رهبر معظم انقلاب درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دِهِشت را تسلیت گفتند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت روحانی با اخلاص و خدمتگزار، مرحوم حجة الاسلام و المسلمین حاج شیخ رضا دِهِشت را تسلیت گفتند.


متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم


با تأسف و تأثر خبر درگذشت دوست دیرین خود مرحوم حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ رضا دِهِشت رحمة الله علیه را دریافت کردم. این روحانی با اخلاص و خدمتگزار، عمر شریف خود را یکسره در خدمت اهداف اسلامی و ترویج دین و اخلاق و معنویت نهاده و بی هیچ ادّعا و توقع، وظائف و خدمات گسترده‌ئی را بر عهده گرفته بود. اینجانب در سالیان متمادی دوستی و رفاقت، همواره آن عالِم بزرگوار را برخوردار از تقوا و صدق ایمان و دیانت یافتم و امیدوارم خداوند روح ایشان را مشمول فضل و رحمت و بشارت خود قرار دهد.


به خانواده و فرزندان مکرم و دوستان و ارادتمندان ایشان تسلیت میگویم و صبر و اجر برای آنان از خداوند متعال مسألت می کنم.


سیّد علی خامنه‌ای
28/ اردیبهشت/ 1393

نظرات شما
محمدهادي
-
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲
خدا رحمت کنه ...
استاد اخلاق و با فضيلتي بودند ايشون
مدرسه ما هم تشذيف مي آوردند (حدودهفت سال پيش)
خيلي شيرين و زيبا صحبت مي کردند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار