کد خبر:۳۱۸۰۶۸
ترکی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مقصر اصلی مرگ 2 میلیون ماهی در سد فشافویه، مدیریت مجموعه است/ سال 91 تذکر داده بودیم اما تمکین نکردند

معاون برنامه‌ریزی و بودجه استانداری تهران گفت: سال 90 میزان آلایندگی آب سد فشافویه را آنالیز شده و تذکرات لازم به مدیریت مجموعه داده شده بود و در سال 91 نیز پیشنهاد شد که این مجموعه به حوزه تخصصی جهاد کشاورزشی وارد شود اما متاسفانه از این دستور العمل تمکین نکردند و مرگ 2 میلیون ماهی اتفاق افتاد.
مقصر اصلی مرگ 2 میلیون ماهی در سد فشافویه، مدیریت مجموعه است/ سال 91 تذکر داده بودیم اما تمکین نکردند

نعمت الله ترکی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» اظهار داشت: به دنبال مرگ 2 میلیون ماهی در سد فشافویه تیمی برای بررسی علل مرگ این ماهیان تشکیل شد.

 

معاون استاندار ادامه داد: در سال 90 سازمان محیط زیست  و سازمان آب منطقه ای میزان آلایندگی آب این سد را آنالیز کرده بودند و تذکرات لازم به مدیریت مجموعه داده شده بود، در سال 91 نیز طی جلسه‌ای که هیئت امنای فشافویه به اتفاق جهاد کشاورزی، آب ها و آب منطقه ای با مدیریت مجموعه داشتند پیشنهاد شد که این مجموعه به حوزه تخصصی جهاد کشاورزشی وارد شود .

 

ترکی در ادامه تصریح کرد: اما متاسفانه مدیریت مجموعه از این دستور العمل تمکین نکردند و مرگ دو میلیون ماهی اتفاق افتاد.

 

معاون استاندار خاطر با اشاره به ابلاغ دستور العمل جدید در این زمینه نشان کرد: این دستور العمل به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ و فرماندار شهرستان ری موظف شد برابر صورت جلسه سال 91 پیگیری های لازم را انجام دهد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بي نام
-
۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴
واقعا اين کارشان خيلي زشت بوده است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار