به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حمید قبادی در این نشست، شرایط کلی حاکم بر جریان مد و لباس کشور را در قالب های مختلف و بویژه اقدامات رسانه های بیگانه و فعالیت گسترده آنان مبنی بر نفوذ تاثیر گذاری بر شرایط کلی کشور را توضیح داد.
وی همچنین بر وجود ظرفیت های گسترده و متنوع در این حوزه تاکید کرد و افزود: جشنواره ها و رویدادهای برگزار شده در حوزه مد و لباس نشان دهنده تاثیر گذاری فعالیت های این حوزه است و تعداد کثیری از هنرمندان طراح و تولید کننده در این جریان فعال بوده و همکاری گسترده ای با کارگروه داشته اند.
قبادی در این نشست به ظرفیت ها و استعداد های گسترده این حوزه اشاره کرد و افزود: کارگروه ساماندهی مد ولباس هم اکنون با شناخت از ظرفیت ها و استعداد های گسترده این حوزه و با توجه به فعالیت غیر رسمی صورت گرفته در جامعه موضوع هویت بخشی و پاسخگویی نیاز های دست اندر کاران این بخش را در دستور کار قرارداده و اقدام به صدور مجوز فعالیت های گوناگون این حوزه را در قالب های موسسات مد و لباس، انتشار ژورنال، برپایی نمایشگاه ها، نمایش، پایگاه های اطلاع رسانی و . . . با هماهنگی سایر بخش و بویژه نیروی انتظامی می کند.
در این نشست بر سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر حمایت حداکثری از فعالان این حوزه اشاره و تاکید شد :با وجود نبود ردیف ریالی اعتبار و ردیف مستقل بودجه و از محل سایر منابع و کمک ها، بودجه های مورد نیاز حداقلی تامین و جلسات و نشست های بسیار خوبی برپا شده و زمینه های فراوانی در بین مخاطبان حوزه ایجاد شده است.
قبادی همچنین به برخی موانع و چالش های موجود و ملموس در این حوزه اشاره کرد که برخی آن ها عبارتند از : نبود منابع و اعتبار مالی و نداشتن ردیف بودجه مستقل در سرفصل های اعتباری، عدم همکاری کافی در جهت اطلاع رسانی و تبلیغ آثار کاربردی شده، همکاری ناکافی تعدادی از اعضاء کارگروه در جهت سرعت بخشیدن به فعالیت ها، نداشتن زیر ساخت ها لازم برای توسعه فعالیت ها مانند مراکز پخش، سالن های مورد نیاز، اعتبارات، تجهیزات.
در ادامه اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز با حمایت از فعالیت های انجام شده در این حوزه، خواستار ادامه روند موجود و مشارکت دیگر دستگاه های فرهنگی در این حوزه شدند.