کد خبر:۳۲۲۵۲۷
رجبی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

رکود تولید و کاهش اشتغال در نتیجه رشد قارچ‌گونه بانک‌ها/ نظام بانکداری ایران باید اصلاح شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با توجه به شرایط رکود تورمی موجود در کشور، معضل تعداد بانک‌ها نیز مزید بر علت شده است تا در حوزه تولید و اشتغال با مشکلات جدی مواجه شویم.

عبدالکریم رجبی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، از رشد قارچ‌گونه بانک‌ها و اعطای راحت مجوز به آن‌ها گلایه کرد و گفت: متاسفانه بانک‌ها به جهت اینکه با استفاده راحت از سپرده‌های مردم سودهای کلانی را به جیب می‌زنند به صورت قارچ‌گونه در حال رشد هستند.
 

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور ما بیش از آن که واحد تولیدی داشته باشیم و سرمایه‌گذارانمان نیز بر این واحدها سرمایه‌گذاری کنند، بانک و موسسات مالی داریم که سرمایه‌ها را به سوی خود جذب می‌کنند.
 

رجبی رشد قارچ‌گونه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری را آفت اقتصاد ایران خواند و بیان داشت: این فرآیند در کشور یک آفت است؛ چرا که از سویی نقدینگی کشور را بشدت افزایش می‌دهد و از سوی دیگر با توجه به آسانی دریافت سود از بانک‌ها و عدم تمایل سرمایه‌گذاران به کارهای تولیدی، هیچ گونه اشتغالی را ایجاد نمی کند.
 

وی افزود: متاسفانه بانک‌های ما شرح وظایف خود را انجام نمی‌دهند و به جای اینکه به فعالیت‌های پولی و مالی بپردازند، به شرکت‌داری و رقابت با بخش خصوصی مشغول شده‌اند.
 

نماینده مینودشت، کلاله، گالیکش و مراوه تپه در خانه ملت تصریح کرد: باید قانون بانکداری کشور اصلاح شود تا بانک‌ها و موسسات مالی با پرداخت تسهیلات، نقش حمایتی از واحدهای تولیدی داشته باشند نه اینکه خودشان وارد شرکت‌داری، انبوه‌سازی و سرمایه‌گذاری شوند و به رقیبی جدی برای بخش خصوصی تبدیل گردند.
 

وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به شرایط رکود تورمی موجود در کشور، معضل تعداد بانک‌ها نیز مزید بر علت شده است تا در حوزه تولید و اشتغال با مشکلات جدی مواجه شویم و سرمایه‌گذاران نیز به دلیل ناتوانی در رقابت با بانک‌ها، تمایل چندانی از خود برای سرمایه‌گذاری در بخش تولید نشان ندهند.
 

رجبی در پایان خاطرنشان کرد: انشالله مجلس و دولت در این امر ورود پیدا می‌کنند؛ چرا که قانون نظام بانکی کشورمان باید اصلاح شود تا با چنین مشکلاتی مواجه نشویم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار