کد خبر:۳۲۲۷۶۱
حجت‌الاسلام علی عسگری:

«اقتصاد مقاومتی» نیازمند شعار نیست/ منصفانه نقد کنید

مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست، گفت: همه مسئولان باید در جهت تحقق «اقتصاد مقاومتی» تلاش کنند؛ چراکه اقتصاد مقاومتی نیازمند عمل است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام علی عسگری، مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش مردمی اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی اقتصادی دانش بنیان است، به این معنا که علم و آگاهی باید در کنار یکدیگر به کار گرفته شود تا به موجب آن شاهد پویایی اقتصاد باشیم.


وی افزود: کشور ما امروز نیازمند همتی در حوزه اقتصادی است آن هم همانند تلاشی که جوانان ما در دوران هشت ساله دفاع مقدس داشتند و در این مسیر باید از عزم و اراده جوانانمان بهره بگیریم.
 

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی به انتقاد از برخی اقدامات اقتصادی در دولت قبل پرداخت و بیان داشت: ایران پس از جنگ از شرایط خوبی در زمینه علمی برخوردار شد؛ چرا که انسان‌هایی با دانش و استعداد بالا تربیت شدند که می‌توانستند در حوزه‌های مختلف اقتصاد موثر باشند، اما در سال‌های اخیر نتوانستیم از استعداد آنان به خوبی بهره ببریم.
 

عسگری در ادامه اظهار داشت: متأسفانه درآمد نفتی بالای کشورمان که چیزی در حدود 800 میلیارد دلار بود به جای آن که موجب کار، رشد و پیشرفت اقتصادی شود، باعث تورم و توزیع فقر در کشور شد و آثار زیانباری به همراه داشت، در صورتی که اگر سیاست‌های کلی اصل 44 در کشور به درستی انجام می‌شد، امروز ما شاهد چنین وقایعی نبودیم.
 

وی با تاکید بر اینکه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی می‌توانست انقلابی اقتصادی باشد، تصریح کرد: رفتارهای پوپولیستی موجب هدر رفتن انرژی جوانان شد، حتی شاهد بودیم در گذشته با ورود مجلس به حوزه نظارتی در عملکرد اقتصادی دولت مخالفت می‌شد.
 

مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: به خاطر دارم یک گروه از فارغ التحصیلان حوزه مکانیک در مشهد شرکتی تحت عنوان دوریتا راه‌اندازی کرده بودند که متاسفانه به دلیل فارسی نبودن عنوان این شرکت با فعالیتش مخالفت شد درحالی که بعدها مشخص شده بود این نام به معنای «دو جوانان» است و به این مسئله توجه نشد که فعالیت این شرکت و شرکت‌هایی مانند این می‌توانست قشر آسیب‌پذیر را در جامعه صاحب کار کرده و موجب رونق اقتصادی شود.
 

عسگری با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست،  تاکید کرد: همه مسئولان باید در جهت تحقق «اقتصاد مقاومتی» تلاش کنند؛ چرا که اقتصاد مقاومتی نیازمند عمل است.
 

وی افزود: مردم دولتی را انتخاب کرده اند که به جای تکیه بر اسراف شعار و ساده انگاری در حوزه سیاست خارجی، بتواند سرمایه‌های داخلی نظام را حفظ کرده و عالمانه در حوزه اقتصاد مقاومتی حرکت کند.
 

مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: تاکید رهبری نیز همواره بر همین امر بوده و است؛ به همین منظور و در راستای مطالبه رهبری، شورای عالی اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شد تا به موجب پیوند دانشگاه و صنعت بتوانیم در راستای تحقق شعار سال گام برداریم.
 

عسگری اضافه کرد: امیدواریم اهداف اقتصاد مقاومتی در راستای مطالبات رهبری به خوبی پیگیری شود، اما مشکلات جدی‌ای بر سر کار دولت است که من فکر می‌کنم باید نقد منصفانه را برای دولت داشته باشیم تا بتوانیم با روش‌ها و طراحی‌های عالمانه‌ به اهداف خود برسیم. 
 

وی در پایان خاطرنشان کرد: همان گونه که مقاومت مردم و جوانان در زمان جنگ و در پی فرمان امام (ره) موجب دستاوردهای عمده‌ای در کشورمان شد، در حوزه اقتصادی نیز باید تلاش کنیم با ایجاد انگیزه و آموزش‌های کاربردی‌ به جوانان، کارآفرینی کرده و به این صورت دولت را در حوزه اقتصادی یاری کنیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار