کد خبر:۳۲۲۹۶۷
میرشفیعی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مسئولان متوجه باشند که مردم بر آنها نظارت می‌کنند/ مردم به تناقض‌گویان اعتماد نمی‌کنند

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: تناقض گویی باعث می شود که مردم اعتماد خود را به مسئولان از دست بدهند و اگر به این شکل ادامه پیدا کند مردم به زودی این افراد را از جریان سیاسی و جریان اعتمادی که به آنها دارند، خارج خواهند کرد.

امید میرشفیعی، عضو شورای تبیین مواضع دانشجویی کشور در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره سخنان متناقض هاشمی مبنی بر اینکه تریبون نماز جمعه نباید جای سخنان باندی و تهمت زدن باشد و از سوی دیگر سخنان وی در آخرین نماز جمعه مبنی بر اینکه مردم به انتخابات ۸۸ شک دارند، گفت: پس از رحلت پیامبر اسلام(ص) جریان سیاسی به دست گروه های مختلف افتاد که حق ناحق شد و عده ای وقتی منافع خود را در خطر دیدند شروع به بیان مباحثی کردند که خلاف سنت پیامبر(ص) و اسلام بود.

 

وی در ادامه افزود: وقتی دیدگاه منفعت طلبانه باشد و خود را ببنیم تناقض گویی ایجاد می شود برخلاف اینکه امام راحل می گفت اسلام در رأس امور است و هیچ چیز خلاف اسلام را مبنای کار خود قرار نمی داد، وقتی منفعت را در چیزی دیدیم و از آن حمایت کنیم اما اگر برخلاف منافع ما بود آن را نفی کنیم و این مسئله تناقض در کلام ما است.

 

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه بزرگان جامعه متوجه شوند که مردم به آنها نگاه می کنند، تصریح کرد: کسانی که خود را جزء اصلی ترین ارکان نظام می دانند باید جریان اسلامی را در رأس امور قرار دهند زیرا مردم بیدارند و تناقض گویی ها را متوجه می شوند، نگرش های متفاوت و یک سو نبودن جریان باعث می شود که از چشم مردم بیافتند و مردم این افراد را از جریان سیاسی خارج خواهند کرد.

 

میرشفیعی در پایان اظهار کرد: هاشمی در روند انقلاب حضور داشته و در روند انقلاب ادامه پیدا کرده است اما این تناقض گویی باعث می شود که مردم اعتماد خود را به این افراد از دست بدهند و بدین شکل اگر ادامه پیدا کند مردم به زودی این افراد را از جریان سیاسی و جریان اعتمادی که به آنها دارند، خارج خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار