کد خبر:۳۲۲۹۸۰
واعظی خبر داد

افزایش تبادلات اقتصادی ایران و ترکیه همزمان با سفر رئیس‌جمهور

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور ترکیه با اشاره به سفر امروز رئیس جمهور به ترکیه گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و ترکیه تا سال 2015 به 30 میلیارد دلار خواهد رسید.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت ضمن بیان مطلب فوق تصریح کرد: بر اساس نقشه و راهنمای جامع همکاری های دو کشور رسیدن به جمع 30 میلیارد دلار تا سال 2015 در روابط تجاری مورد تاکید است.

 

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور ترکیه و رئیس کمیسیون مشترک ایران و ترکیه افزود: افزایش سهم همکاریها در بخشهای اقتصادی، فناوری و صنایع برای رسیدن به هدف بسیار مهم 30 میلیارد دلار حجم مبادلات ضروری است.

 

وی افزود: روابط ایران و ترکیه در دولت دکتر روحانی وارد مرحله جدیدی شده است و در سفری که نخست وزیر ترکیه به تهران داشت و اسنادی که در آن سفر به امضا رسید و توافقات به عمل آمده، باعث شد که در بعد مسایل سیاسی، منطقه ای ، بین المللی و همچنین فرهنگی و اقتصادی دستور کار مشخصی برای آینده روابط دو کشور تعیین شود.

 

واعظی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های اقتصادی بین ایران و ترکیه به عنوان اقتصاد مکمل، همزمان با سفر رییس جمهوری به ترکیه،حدود 10 سند توافق بین دو کشور امضا می شود.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: رییس جمهوری 19 و 20 خرداد ماه جاری در راس هیاتی مرکب از هشت وزیر، معاونین رئیس جمهوری، رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از مسئوولان سازمان‌ها و نهادها و همچنین تعداد قابل توجهی از نمایندگان اتاق‌های بخش خصوصی به آنکارا سفر خواهد کرد و با آقایان عبدالله گل و رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری و نخست وزیر ترکیه دیدار و گفت و گو خواهد کرد.

 

واعظی هفته گذشته در سفری که به آنکارا داشت با نخست وزیر، وزرای توسعه، خارجه، اقتصاد، صنعت، حمل و نقل و انرژی ترکیه دیدار و درباره فرآیند همکاری‌های تهران و آنکارا به بحث و تبادل نظر پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار