آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۴۲۹۳
معاون پژوهش دانشگاه ایلام:

99 درصد از اساتید به روش‌های سطحی برای آموزش تمسک می‌جویند

معاون پژوهش دانشگاه ایلام با بیان اینکه 99 درصد از اساتید به روش‌های سطحی برای آموزش‌دهی تمسک می‌جویند، گفت: هنر یک مدرس تلفیق روش‌های تدریس و وادار کردن جامعه هدف به کنش و واکنش متقابل است.
99 درصد از اساتید به روش‌های سطحی برای آموزش تمسک می‌جویند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حسین مهدی زاده روز گذشته در دومین دوره تربیت مدرس دانشگاه های علمی و کاربردی استان که در هتل زاگرس برگزار شد، بیان داشت: در نظام منسوخ آموزش اولیه هدف استاد از تدریس، ارائه مطالب آموزشی بدون در نظر داشتن میزان تاثیرگذاری بر جامعه هدف است.


وی افزود: نقطه ضعف نظام آموزش رسمی کشور این است که یادگیری در حوزه شناخت و مهارت افزایی نیست؛ بلکه برای کسب نمره و مدرک است.


معاون پژوهش دانشگاه ایلام کاهش 25 درصدی بودجه آموزش عالی در انگلستان را به دلیل محصول محور نبودن آموزش در دانشگاه‌های این کشور دانست و ادامه داد: مجلس سنای بریتانیا امسال نیز طرح کاهش 20 درصد دیگر از بودجه وزارت آموزش عالی را به جریان انداخته است.


مهدی زاده گفت: یادگیری دارای 13 مرحله است، اولین و مهمترین عامل در برانگیخته شدن فراگیری، مبحث آمادگی است.


وی فاکتور انگیزه را چالش برانگیزترین عامل در نظام آموزش ایران برشمرد و تصریح کرد: در اکثر دانشگاه ها، اساتید و دانشجویان دیر به کلاس می روند، زود کلاس را تعطیل می کنند، رخوت در زمان تدریس بسیار مشهود است و بی میلی در کلاس موج می زند.


معاون پژوهش دانشگاه ایلام خاموش بودن موتور محرکه در نظام آموزش را بر اساس معضل بیکاری برای دانشجویان و حقوق های ناچیز برای اساتید ارزیابی کرد و افزود: دستمزد یک دانشجو که سه ماه وقت خود را صرف نوشتن یک مقاله کرده است، تنها 300 هزار تومان است؛ در حالی که مدیر یک بنگاه معاملاتی کوچک ماهیانه شش میلیون تومان درآمد خواهد داشت.


مهدی زاده ارزشیابی را ابزاری برای یافتن بهترین شیوه آموزش و نه برای مچ گیری از دانشجویان دانست و افزود: مهندسی آموزشی ترکیب عناصر مختلف یادگیری و اجرای سیستماتیک برنامه های تبیین شده در راستای درونی سازی مباحث مطروحه است.


وی خاطرنشان کرد: بهترین روش یادگیری ایجاد کنش متقابل و فعالیت های فراگیرانه به صورت گروهی است، این شیوه در دنیا به نام active lerning موسوم است؛ در این روش واژه معلم به تسهیلگر آموزشی تغییر یافته و سهم آموزگار از تدریس در کلاس تنها 30 دقیقه است.


استاد دانشگاه های ایلام با بیان اینکه 99 درصد از اساتید به روش های سطحی برای آموزش دهی تمسک می جویند، تصریح کرد: هنر یک مدرس تلفیق روش های تدریس و وادار کردن جامعه هدف به کنش و واکنش متقابل است.


مهدی زاده تاکید کرد: اساتید به روحیه دانشجویان و تربیت صحیح آن ها عنایت داشته باشند.


وی خطاب به اساتید دانشگاه های علمی و کاربردی ایلام گفت: آنان که می دانند و عمل می کنند با آن هایی که نمی دانند برابر هستند، تفاوت میان یک برنده و بازنده صرف فعل عمل کردن است./125ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار