آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۴۵۹۸
نیلی در همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی:

همسویی سیستم بانکی و بنگاه‌ها برای خروج از رکود و کاهش تورم

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: تدوین استراتژی خروج از رکود، کاهش نرخ تورم و همسویی سیستم بانکی و بنگاه‌ها برای توسعه فعالیت اقتصادی از مهمترین مسائلی است که در همایش بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، فرهاد نیلی، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی و دبیر بیست و چهارمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی که با محوریت «چارچوب سیاست پولی و الزامات خروج از رکود تورمی» امروز در محل اجلاس سران آغاز به کار کرده است، گفت: در شرایط فعلی، اقتصاد کشور با مشکلات متعددی روبروست که به همین واسطه فرصتی برای ایجاد خطا نداشته و باید ریل‌گذاری سیاست‌های اقتصادی را به صورت مناسبی انجام دهیم.

 

وی به لزوم تدوین سیاست های موثر جهت عبور از تونل رکود ضمن کاهش تورم اشاره کرد و افزود: اجرای این هدف نیازمند دانش و تجربه مسئولان اقتصادی است که امسال نیز به همین منظور و با درک این موضوع، اقدام به برگزاری همایش سیاست‌های پولی و ارزی کرده‌ایم.

 

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با تأکید بر اینکه در این همایش چهار مسأله اقتصاد کشور مورد شناسایی قرار گرفته است، اظهار داشت: تدوین استراتژی خروج از رکود، کاهش نرخ تورم، همسویی سیستم بانکی و بنگاه‌ها برای توسعه فعالیت اقتصادی و اجرای الگوها و سیاست‌های مناسب برای تعامل بیشتر سیستم بانکی با بخش‌های مختلف کشور چهار مسئله اصلی اقتصاد کشور به شمار می‌آید که امید داریم با سیاست‌گذاری اقتصادی مناسب در قالب این چهار موضوع، تصمیمات مناسبی را در اقتصاد کشور اتخاذ کنیم.

 

نیلی تصریح کرد: سال 93 نقطه عطفی است که تصمیم سازی در حل این مشکلات باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: در این همایش دو روزه در قالب چهار محور مذکور چهار سند نیز تدوین خواهد شد که در قالب چهار نشست رونمایی می‌شود.

 

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی خاطرنشان کرد: امیدواریم در پایان این همایش بتوانیم استراتژی‌های مناسبی را برای تدوین سیاست‌های پولی و ارزی برای خروج تورمی  به کار گیریم.

 

لازم به ذکر است، بیست و چهارمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی 25 و 26 خردادماه 1393 در سالن اجلاس سران برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار