تمام آثار تورم نباید در قیمت خودرو انعکاس یابد/ بازار خودرو دچار آشفتگی و سردرگمی شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۵۱۲۰
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد:

تمام آثار تورم نباید در قیمت خودرو انعکاس یابد/ بازار خودرو دچار آشفتگی و سردرگمی شده است

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که قیمت واقعی خودرو و درصد دقیق افزایش قیمت آن باید پس از ارائه نظرات کارشناسی تمام بخش‌‌‌‌‌‌های دست‌‌‌‌‌‌اندرکار مشخص و اعمال شود، گفت: اعلام قیمت‌‌‌‌‌‌های جدید خودرو جز این که بازار را دچار آشفتگی و سردرگمی نماید، نتیجه دیگری ندارد.
تمام آثار تورم نباید در قیمت خودرو انعکاس یابد/ بازار خودرو دچار آشفتگی و سردرگمی شده است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، اللّه‌‌‌‌‌‌وردی دهقان افزود: قیمت خودرو باید فراتر از اعمال نظرات بخش‌‌‌‌‌‌های مختلف و به صورت کارشناسی و بر اساس واقعیت‌‌‌‌‌‌ها اعلام شود، در صورتی که امروز قیمت خودرو در بلاتکلیفی نظرات دستگاه‌‌‌‌‌‌های مختلف باقی مانده است.


وی با اشاره به این که در یکی دو سال گذشته افزایش میزان تورم، افزایش مبلغ دستمزد و افزایش بهای مواد اولیه در تمامی حوزه‌‌‌‌‌‌های صنعتی و تولیدی صورت گرفته، اظهار کرد: البته نباید تمام آثار و تبعات ناشی از تورم و اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه‌‌‌‌‌‌ها در قیمت خودرو انعکاس یابد.


دهقان با بیان این که افزایش نرخ ارز، افزایش بهای حامل‌‌‌‌‌‌های انرژی و افزایش میزان تورم باید در قیمت تمام شده خودرو محاسبه شود، تصریح کرد: باتوجه به تأثیر این موارد بر قیمت تمام شده، باید درصد افزایش قیمت مشخص شود که البته قطعاً درصد بالایی نخواهد بود.


نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در افزایش قیمت خودرو هم حقوق مصرف‌کننده باید در نظر گرفته شود و هم منافع تولید‌‌‌‌‌‌کننده، چرا که صنعت خودرو بعد از صنعت نفت بزرگ‌‌‌‌‌‌ترین صنعت کشور است و نباید آسیب ببیند.

 

 

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار