به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، ولی الله سیف در این نشست که عصر شنبه در محل بانک مرکزی تشکیل شد، افزود: باید ضمن جلوگیری از هدر رفتن منابع، تلاش کنیم منابع به بخشی متمرکز شود که می تواند به تولید رونق بخشد، ضمن آنکه تشکیل چنین نشست هایی می تواند برای نیل به این اهداف ما را یاری کند.
سپس تنی چند از فعالان اقتصادی مهمترین مطالبات و نیازهای حوزه فعالیت خود را مطرح کردند.
غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران ضمن تشکر از رئیس کل بانک مرکزی بعنوان متولی برگزاری این نشست، خواستار تداوم برگزاری این نشست های سازنده شد.
آل اسحاق رییس اتاق تهران نیز گفت: در حال حاضر، یک عطش غیرطبیعی در زمینه جذب منابع بانکی وجود دارد. بانک مرکزی و شبکه بانکی می توانند 240 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت نمایند ولی نیاز به تسهیلات، دو برابر این میزان است.
وی همچنین خواستار هدایت تسهیلات بانک ها به بخش تولید شد تا بهره وری افزایش یابد.
سیف به مطالب مطروحه پاسخ داد و گفت: ریشه تمام این مشکلات به عدم تعادل بازمی گردد، اگر شاهد استقرار تعادل در فضای اقتصادی کشور باشیم، هیچ کدام از این مشکلات رخ نخواهد داد.
وی گفت: بانک فارغ از این که خصوصی باشد یا دولتی، وظیفه اش حمایت از بخش تولید است.
رییس شورای پول و اعتبار خاطرنشان ساخت: دولت نیز تلاش دارد از بخش خصوصی و فعالیت های مثبت اقتصادی حمایت کند.
رییس کل بانک مرکزی تاکید کرد: نظام بانکی نهادی است که باید بین سپرده گذار، سهامدار و گیرنده تسهیلات عدالت نسبی برقرار کند و ما باید در جستجوی راهکاری برای نیل به این هدف باشیم.
وی خواستار آن شد تا بانک ها به سمت استقرار اصول حاکمیت مشارکتی Corporate Governance حرکت کنند تا از هدررفت منابع جلوگیری شود.
گفتنی است در این نشست، کمیجانی قائم مقام، قربانی معاون اقتصادی، میرمحمدصادقی مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی، همتی و معتمدی مدیران عامل بانکهای ملی و اقتصاد نوین و تنی چند از فعالان اقتصادی حضور داشتند و مقرر شد تا این نشست ها استمرار یابد.