کد خبر:۳۲۷۸۹۸

مجوز موافقت اصولی مرکز رشد دانشگاه آزاد سنندج صادر شد

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد سنندج از دریافت مجوز موافقت اصولی مرکز رشد دانشگاه آزاد سنندج از وزارت علوم خبر داد.
مجوز موافقت اصولی مرکز رشد دانشگاه آزاد سنندج صادر شد

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، داوود ثمری گفت: دانشگاه آزاد سنندج مجوز راه اندازی مرکز رشد را از شورای سیاستگذاری و راهبری مراکز رشد دانشگاه آزاد دریافت کرده بود و پس از کسب موفقیت و عملکرد مناسب در این مدت راه اندازی، توانست به عنوان اولین مرکز رشد دانشگاه آزاد از وزارت علوم مجور موافقت اصولی دریافت کند.

 

وی افزود: تا کنون 20 واحد دانشگاهی توانسته اند مجوز راه اندازی مرکز رشد را از شورای یاد شده اخذ کنند و در صورتی که این مراکز بتوانند عملکرد مناسبی در این زمینه داشته باشند، می توانند موافقت اصولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت کنند تا بتوانند از مزایای قانونی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استفاده کنند.

 

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد سنندج تصریح کرد: هدف از راه اندازی این مراکز ارتقای کیفی فعالیت‌های پژوهشی واحدهای دانشگاهی در راستای تبدیل علم به ثروت، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوپا و ایده محور جهت رقابت در بازار کار، کمک به ارتقای دانش فنی واحدهای فناور و تجاری سازی نوآوری‌های دانشگاهی و نتایج تحقیقاتی دانست.

 

ثمری در پایان گفت: ایجاد زمینه کار آفرینی جهت کمک به رونق اقتصاد مبتنی بر علم و فناوری، ایجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش مدار و فناور فعال در تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار، از دیگر اهداف راه اندازی این مراکز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار