اجتماع بزرگ «لبیک» در حمایت از حریم‌ها و حرم‌های اسلامی برگزار می‌شود/ سخنرانی سرلشکر جعفری و سرلشکر صالحی
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۸۳۱۲

اجتماع بزرگ «لبیک» در حمایت از حریم‌ها و حرم‌های اسلامی برگزار می‌شود/ سخنرانی سرلشکر جعفری و سرلشکر صالحی

اجتماع بزرگ مردم تهران با عنوان «لبیک» عصر امروز با هدف اعلام در صحنه بودن ملت ایران برای دفاع از حریم‌ها و حرم‌های اسلامی در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود.
اجتماع بزرگ «لبیک» در حمایت از حریم‌ها و حرم‌های اسلامی برگزار می‌شود/ سخنرانی سرلشکر جعفری و سرلشکر صالحی
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اجتماع بزرگ مردم تهران با عنوان «لبیک» به منظور حمایت از مردم عراق و در محکومیت گروه‌های تروریستی از جمله گروهک داعش و با هدف اعلام در صحنه بودن ملت ایران برای دفاع از حریم‌ها و حرم‌های اسلامی امروز سه‌شنبه ساعت 18 در میدان امام حسین(ع) تهران برگزار می‌شود.
 
در این اجتماع مردمی که با حضور اقشار مختلف تهران و مدافعان حرم برگزار می‌شود، ضمن حضور مقامات لشکری و کشوری، امیرسرلشکر صالحی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی، سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنرانی می‌کنند.
 
این گزارش حاکی است گروه‌های تروریستی تکفیری از جمله گروهک داعش پس از شکست در سوریه و پیروزی بشار اسد در انتخابات ریاست‌جمهوری، با پشتیبانی جریانهای بعثی و برخی همپیمانان منطقه ای، آمریکا، انگلیس و اسراییل، حملات تروریستی خود را به سوی عراق کشاندند.

 

برچسب ها:
لبیک دانشجو
نظرات شما
حسن
-
۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷
حاج مهدي سلحشور هم مداح اين اجتماع هست.
2
0
داود
-
۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۵
درود بر رهبري عزيز درود بر جعفري وصالحي شجاع سربازان ولايت
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار