آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۹۸۲۹
در تماس تلفنی با نخست وزیر سوریه مطرح شد

جهانگیری: کمک‌های ایران به مردم سوریه ادامه می‌یابد

معاون اول رئیس جمهور امروز در تماس تلفنی نخست وزیر سوریه بر ادامه کمک‌های انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران به مردم سوریه تاکید کرد.
جهانگیری: کمک‌های ایران به مردم سوریه ادامه می‌یابد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای جهانگیری ظهر امروز (دوشنبه) در تماس تلفنی نخست وزیر سوریه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی خیر و برکت برای دولت و ملت سوریه اظهار داشت: پیام مردم سوریه در انتخابات ریاست جمهوری این بود که اجازه نخواهند داد خشونت طلبان و افراطیون تاثیری بر اراده آنها بگذارند.

وی گفت: ملت سوریه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور نشان داد که طرفدار حل بحران از طریق مسالمت آمیز است.

معاون اول رییس جمهور اظهار امیدواری کرد: دولت و ملت سوریه بتوانند گامهای موثری در زمینه تقویت مشارکت ملی و بازسازی کشور سوریه بردارند.

دکتر جهانگیری همچنین با اشاره به همکاری های مناسب دوکشور ایران و سوریه ، بر ادامه کمک های انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران به مردم سوریه تاکید کرد.

نخست وزیر سوریه نیز در این گفتگوی تلفنی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت و از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال سوریه و انتخابات ریاست جمهوری این کشور قدردانی کرد.

وائل الحلقی همچنین ضمن تشکر از حمایت های بی دریغ ایران از ملت سوریه افزود: تحولات چشم گیر و بسیار مثبتی در جهت فعال کردن آشتی ملی در سوریه در حال وقوع است و موج حمایتهای مردم سوریه از دولت این کشور روز به روز در حال افزایش است.

نخست وزیر سوریه افزود: برخی گروه های تروریستی فعالیت های خود را در سوریه تشدید کرده اند اما ارتش سوریه با قدرت در مقابل آنان ایستادگی کرده است و هر روز پیروزیهای بیشتری کسب می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار