حجت الاسلام گراوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: امروزه اگر در جوامع اسلامی خصوصا در جامعه خودمان شاهد بروز برخی ناهنجاری ها هستیم این ناشی از ضعف باورهای دینی و فقدان معنویت و به طور کلی عمل نکردن به سفارشات دین مبین اسلام است.
وی از معنویت به عنوان درمان دردها و بحران های امروز دنیا یاد کرد و افزود: امروزه فاکتورهای جعلی زیادی نظیر فرقه های انحرافی، عرفان های کاذب و جریان ها بعضا با عناوین و قالب های جذاب و فریبنده به عنوان راهکار به بشریت عرضه شده و غالبا افراد تکلیف گریز و بی بصیرت و سست عنصر جذب آنها می شوند.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان گفت: در اینکه بشر همواره نیازمند الگو بوده و هست تردیدی نیست؛ بنابراین به جهت این نیاز ذاتی، خداوند متعال پیامبر اکرم(ص) را که پیامبر رحمت است به عنوان الگوی بندگی و اخلاق معرفی کرده است.
گراوند عبودیت را به عبودیت خالق هستی و عبودیت شیطان و نفس تقسیم بندی کرد و افزود: امروزه اگر می بینیم فرقه های انحرافی از جمله گروهک های تکفیری و دنیای غرب که خود را مالک و مصلح بشریت دانسته و دست به هر اقدام وقیحانه ای زده، این هم نوعی بندگی است، البته از نوع دوم یعنی بندگی شیطان و نفس؛ بنابراین افراد واقع بین نیز حساب آنها را از اسلام جدا می کنند.
وی تصریح کرد: بی تردید باید گفت تمام دستورالعمل های دین مبین اسلام مطابق فطرت و نیاز انسان ها است و اگر امروزه شاهد آمار بالای ناهنجاری ها و حتی بیماری ها هستیم علتش عمدتا عمل نکردن به دستورالعمل های دینی است.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان گفت: دین به دنبال سعادت، سربلندی، سلامتی و عزت انسان ها در دنیا و آخرت است؛ البته این برای هرکسی قابل درک نیست.
گرواند بیان داشت: حال که در ماه رمضان ماه خوب خدا، ماه برکت، رحمت و مغفرت هستیم این ماه فرصتی برای وصل شدن به اقیانوس بی کران الهی و تطهیر از آلودگی ها و زدودن غبارها است؛ از این رو باید آن را قدر بدانیم و نهایت بهره را از آن ببریم.
وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال در این ماه با فضیلت، میهمانی ویژه ای را برای تربیت روح و غفلت زدایی و زدودن زنگارها از دل ترتیب داده، به گونه ای که می تواند در حیات معنوی انسان تحولی پدید آورد که او را به سعادت ابدی برساند.