آقای علی جنتی! اگر فکر می‎کنید اقتصاد بر فرهنگ اولویت دارد در وزارت اقتصاد فعالیت کنید
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۱۹۲۵
بهرامی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آقای علی جنتی! اگر فکر می‎کنید اقتصاد بر فرهنگ اولویت دارد در وزارت اقتصاد فعالیت کنید

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خطاب به وزیر ارشاد گفت: اگر گمان می‌کنید که مسئله اقتصاد نسبت به مسئله فرهنگ اولویت دارد، وزارت فرهنگ را رها کرده و در وزارت اقتصاد فعالیت کنید.
آقای علی جنتی! اگر فکر می‎کنید اقتصاد بر فرهنگ اولویت دارد در وزارت اقتصاد فعالیت کنید

علی بهرامی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، گفت: متاسفانه در سالی که رهبر معظم انقلاب به نام فرهنگ نامگذاری کرده اند و مدام بر نگرانی خود در مورد این مسئله تذکر می دهند، وزیر فرهنگ و ارشاد ما به جای اینکه نگران مسئله فرهنگ باشد، دغدغه اصلی خود را وضعیت اقتصادی اعلام می کند.


وی افزود: آقای جنتی باید بداند در سمتی قرار دارد که باید نگران فرهنگ جامعه بوده و در آن زمینه دغدغه مند باشند، مگر اینکه احساس کرده وزارت اقتصاد ما وظیفه اش را بخوبی انجام نمی دهد.

 

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی همچنین خطاب به علی جنتی گفت: آقای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اگر گمان می‌کنید که مسئله اقتصاد اولویت دارد به مسئله فرهنگ، لطفا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را رها کرده و بنا به دغدغه هایی که دارید، در وزارت اقتصاد فعالیت کنید تا به اینگونه فردی که دغدغه فرهنگ را دارد، در آن سمت به کارگیری شود.
 

بهرامی افزود: وزیر فرهنگ ما متاسفانه به جای استفاده از نقدهای دیگران در مقام پاسخگویی در آمده و در حرکتی نمادین به همایش دل آرامیم می رود و سپس در جواب انتقادات به حرکت ناصحیح یک بازیگر از وی دفاع می کند.


وی ادامه داد: آقای وزیر، ما همچون رهبر معظم انقلاب نگران فرهنگیم و دلواپسیم؛ زیرا دشمنان بیش از آنکه به مسئله تحریم و وضعیت اقتصادی دل بسته باشند، به جنگ نرم و مسئله فرهنگ امیدوارند و می دانند که مردم ایران با زور و فشار از انقلاب خود دست نخواهند کشید.


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس اگر می بینند که وی دغدغه فرهنگ را پایین تر از مسائل دیگر می داند، شریط را طوری محیا کرده تا وی به دغدغه های اصلی خود برسد./170الف1/

پربازدیدترین آخرین اخبار