به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا تابش روز پنج شنبه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: بقیه واحدها نیز که از 70 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردارند امیدواریم تا پایان سال جاری تحویل دهیم.
وی خاطرنشان کرد: کلید حل مشکلات در شرایطی که منابع دولتی با محدودیت مواجه است، دادن اختیارات به استان ها و باز گذاشتن دست مسوولان استانی در اداره امور عمرانی است.
استاندار آذربایجان شرقی نیز با بیان این که از محدودیت منابع دولتی اطلاع داریم، گفت: کارهای عمرانی استان را شروع کرده ایم و شعارمان این است که منتظر ابلاغ بودجه از مرکز نخواهیم شد.
اسماعیل جبارزاده افزود: عمده توجه ما در امور عمرانی استان به بخش غیردولتی خواهد بود، ضمن این که در قانون بودجه نیز مجوزهای خوبی برای تامین منابع مالی پیش بینی شده است.
وی خاطرنشان کرد: معتقدیم با ظرفیت های بزرگی که در کشور وجود دارد می توانیم امور را بدون توجه به اعتبارات دولتی اداره کنیم، اما چون هنوز دستگاه ها به روش های جدید تامین منابع عادت نکرده اند کارها در این راستا کند پیش می رود.
جبارزاده یادآوری کرد: به عنوان مثال در بحث فاینانس با وجود این که دولت اجازه استفاده از 30 میلیارد دلار فاینانس خارجی را در سال جاری داده اما در مرحله اجرا و در لایه های پایین دست استفاده از این ظرفیت با مشکلاتی مواجه می شود.
استاندار آذربایجان شرقی اجازه واگذاری اموال و املاک دولتی را از دیگر ظرفیت های قانون بودجه برای تامین منابع ذکر کرد و گفت: اموال باارزشی در اختیار دستگاه های دولتی است که می شود بخشی از پروژه های عمرانی را از طریق واگذاری آنها اجرا کرد.
جبارزاده با اشاره به این که 30 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام در استان آذربایجان شرقی وجود دارد، گفت: اگر اعتبار عمرانی استان صد درصد هم تخصیص یابد اتمام این پروژه ها به 30 سال زمان نیاز دارد.
وی گفت: در این شرایط حضور نهادهای انقلابی مانند بنیاد مسکن می تواند موثر باشد و ما نیز از اقدامات این نهاد در حد توان خود حمایت می کنیم.
وی همچنین به یک میلیون و 300 هزار واحد مسکن مهر نیمه تمام در کشور اشاره کرد و خواستار همکاری ویژه بنیاد مسکن با دولت برای اتمام این پروژه ها شد.