کد خبر:۳۳۲۸۲۴
میزگرد حجاب و عفاف در بسیج دانشجویی لرستان-4

شرفی: ترویج فرهنگ حجاب در برنامه‌های هیچ دولتی جایگاهی نداشته است

دبیر مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی لرستان گفت: در 35 سال گذشته ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در برنامه‌های فرهنگی هیچ کدام از دولت‌ها جایگاهی نداشته است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، شرفی روز گذشته در میزگرد حجاب و عفاف که به مناسبت گرامیداشت روز ملی حجاب با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه های لرستان، فعالان تشکل های دانشجویی و مسئولان استانی توسط حوزه مدیریت خواهران بسیج دانشجویی استان لرستان برگزار شد، بیان داشت: متاسفانه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در برنامه های فرهنگی هیچ کدام از دولت ها طی 35 سال گذشته جایگاهی نداشته است.

 

وی با بیان اینکه زمانی که دولت های ما طی 35 سال اخیر برای ترویج فرهنگ اسلامی ارائه نکرده اند چه تفاوتی می توانیم بین خود و دولت های لیبرالیستی و سوسیالیستی قائل شویم، افزود: خداوند بیش از 300 بار در 286 آیه از قرآن کریم کلمه هدایت را بکار برده است، حال سوال ما این است که چرا وزارت ارشاد، شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدا و سیما باید اینگونه در قبال نقش هدایتی که به آنها محول شده است منفعلانه عمل کنند.

 

دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی لرستان گفت: برنامه های ماهواره ای در یک برنامه 25 دقیقه ای هر آنچه را که در راستای ترویج ضد ارزش ها است بیان می کنند و تاثیرات سوء خود را نیز بر جامعه می گذارند؛ اما متاسفانه ما نتوانسته ایم با تکیه بر فرهنگ غنی اسلام یک مد اسلامی را ترویج دهیم.

 

شرفی تصریح کرد: در کنار تمام کاستی های که در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در کشور صورت گرفته است، متاسفانه امروز شاهدیم که دانشگاه آزاد در اقدامی بی سابقه در دنیا مسئولیت برخورد با دانشجویان بدحجاب را از حراست سلب می کند؛ حال سوال ما این است که این همه ولنگاری نتیجه چیست؟/230ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار