سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه صنعتی بابل منصوب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۰۵۱
با حکم رئیس دانشگاه صنعتی بابل؛

سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه صنعتی بابل منصوب شد

با حکم رئیس دانشگاه صنعتی بابل، محمدرضا ذهابی به عنوان سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه منصوب شد.
سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه صنعتی بابل منصوب شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، طی حکمی از سوی جواد واثقی امیری، رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، محمدرضا ذهابی به عنوان سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه منصوب شد.

 

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی و به پیشنهاد معاون پژوهشی دانشگاه، به موجب این حکم به‌ عنوان سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه منصوب می‌شوید.

 

امید است با عنایات الهی و همکاری کارکنان آن حوزه، در انجام وظایف محوله و خدمت به اقشار دانشگاهی، موفق و موید باشید.

 

رئیس دانشگاه صنعتی بابل همچنین طی نامه ای ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دهستانی با استعفای وی از تصدی ریاست کتابخانه مرکزی و اطلاع‌رسانی دانشگاه موافقت کرده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان در مسئولیت سرپرستی مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه آرزوی توفیق و سلامتی کرد.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار