کد خبر:۳۳۴۱۷۵
از سوی سازمان هواپیمایی کشوری؛

ایرلان‌های ایرانی برای عبور از خطوط هوایی اوکراین پیام هشدار گرفتند

در پی وضعیت نامناسب خطوط هوائی کشور اوکراین، معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت های هواپیمایی که قصد عبور از شرق این کشور را دارند،هشدار داد.
ایرلان‌های ایرانی برای عبور از خطوط هوایی اوکراین پیام هشدار گرفتند

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، حمید حبیبی اظهار داشت:در پی سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ 777 مالزی روز پنجشنبه در مرز اوکراین و روسیه و بدنبال آن گمانه زنی برسر علت سقوط سانحه و وضعیت نامناسب خطوط هوائی کشور اوکراین ، سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت های هواپیمایی داخلی که قصد عبور از شرق این کشور را دارند،هشدار داد.


گفتنی است بنا به اخبار منتشره در رسانه های داخلی و بین المللی این بوئینگ 777 خطوط هوایی مالزی علاوه بر 280 مسافر 15 خدمه هم داشت و از آمستردام، پایتخت هلند، عازم کوآلالامپور، پایتخت مالزی بود که در آسمان اوکراین و در حالی که در ارتفاع بالای 10 هزار متری پرواز می کرد سقوط کرده است.

برچسب ها:
اوکراین
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار