کد خبر:۳۳۴۳۴۹
در نشست علنی امروز مجلس صورت گرفت؛

دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به شکایات احزاب شد/ موافقت با مسکوت ماندن سه ماهه طرح فعالیت احزاب

با موافقت نمایندگان دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به شکایات احزاب از تصمیمات و اقدامات کمیسیون موضوع ماده 10 احزاب شد.
دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به شکایات احزاب شد/ موافقت با مسکوت ماندن سه ماهه طرح فعالیت احزاب

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خانه ملت در نشست علنی امروز (یکشنبه 29 تیرماه) مجلس شورای اسلامی، ماده 12 قانون تشکیل و نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی با 156 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 218 نماینده حاضر به تصویب رسید.

 

براساس ماده 12 قانون تشکیل و نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی مرجع رسیدگی به شکایات احزاب از تصمیمات و اقدامات کمیسیون موضوع ماده 10 دیوان عدالت اداری است.
 
لازم به ذکر است در جریان بررسی ماده 12 مفتح نماینده تویسرکان پیشنهاد حذف عبارت "رأی صادره قطعی است" را داد که ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس پیشنهاد این نماینده را وارد دانست و این عبارت به صورت اصلاح ویرایشی از ماده 12 حذف شد.
 
همچنین نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح نحوه فعالیت، احزاب و گروه های سیاسی با پیشنهادی مبنی بر مسکوت ماندن کل این طرح به مدت 3 ماه با 132 رأی موافق، 57 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 216 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

 

محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس پس از مسکوت ماندن سه ماهه طرح نحوه فعالیت احزاب گفت: براساس ماده 195 آیین نامه داخلی مجلس این طرح برای انجام اصلاحات به کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ارجاع داده می شود تا پس از اصلاحات بیشتر بعد از 3 ماه به صحن علنی ارجاع داده شود.

 

غلامرضا نوری قزلجه به عنوان پیشنهاد دهنده مسکوت ماندن سه ماهه طرح نحوه فعالیت احزاب گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به فعالیت احزاب یکی از دلایل اهمیت این طرح است.

 

وی با اشاره به ایرادات و مشکلات مطروحه طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی افزود: قطعا بسیاری از مطالب نیاز به بررسی بیشتر دارد از طرفی دیگر متأسفانه برای تدوین طرح مذکور نظر احزاب کشور اخذ نشده است همچنین فعالیت معاونت سیاسی وزارت کشور برای تدوین این طرح بسیار کمرنگ بوده است.

 

در نشست امروز همچنین جبار کوچک نژاد در مخالفت با پیشنهاد مذکور گفت: قطعا این طرح در عرض چند ماه مورد بررسی و تدوین قرار نگرفته است زیرا این طرح در مجلس هشتم و نهم از سوی نمایندگان تدوین شده و احزاب نیز پیشنهادات خود را به کمیسیون مربوطه ارائه کرده اند.

 

وی با تأکید بر اینکه طرح فعالیت احزاب و گروه های سیاسی مورد نیاز کشور است تصریح کرد:‌ در دو هفته گذشته پیشنهادات و اصلاحات زیادی برای تقویت این طرح ارائه شده از این رو در شرایط کنونی باید امور و مواد دیگر این طرح مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

برچسب ها:
احزاب مجلس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار