به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میزگرد انتخاباتی با عنوان «احزاب و حکمرانی سیاسی» امروز (دوشنبه ۲۷ فرورین) با حضور عبدالحسین روحالامینی (نماینده دوره یازدهم مجلس) و مجتبی زارعی (نامزد دوره دوازدهم مجلس) به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی(ره) برگزار شد.
عبدالحسین روح الامینی در ابتدا گفت: قانون احزاب نقص جدی دارد و باید اصلاح شود. یک کشور نمیتواند بیش از ۱۰۰ حزب داشته باشد! وی افزود: یک زمانی تعداد احزاب در کشور به بالای ۲۰۰ حزب رسید! در کنار احزاب، ائتلافها و جبههها شکل گرفته است. احزاب در ایران باید دنبال حجت شرعی باشند.
وی گفت: حداقل تشکیل یک حزب سراسری کشوری تشکیل جلسه ۳۰۰ نفره است که خیلی کم است و باید اصلاح شوند. با ضوابط ساده پروانه خیلی از احزاب تمدید نشد.
برخی احزاب به همراه اعضای خود داخل یک فولکس واگن جا میشوند!
زارعی گفت: جامعه مدنی در ایران ضعیف است. احزاب جزو فراریان از وزارت کشور هستند برای اینکه قدرت برگزاری یک مجمع را ندارند! به آنهایی که میگویند حکومت مانع کار حزبی است باید گفت احزاب خود مانع کار خود هستند.
وی ادامه داد: آقای روحانی که کمتر حرف راست میگفت، یک حرف راست زد و گفت احزاب دم انتخابات کرکره را بالا میدهند!
زارعی با بیان اینکه دلمان برای حزب جمهوری تنگ شده است، گفت: احزاب به باند تنزل پیدا کردند. خطر آینده در بین اصولگرایان را تقلیل گفتمانها به باندها میدانم
نامزد دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم افزود: احزاب چه اصولگرا چه اصلاح طلب به گعده تبدیل شدند و به باند تنزل پیدا کردند هر چند استثنا هم داریم.
سفیر سرایدار اتاق نیست!
زارعی گفت: سفیر باید صلاحیت تخصصی داشته باشد. چطور رئیس دانشگاه یک منطقه دور افتاده باید در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی رای بیاورد، ولی برای انتخاب یک سفیر، هیچ نظرخواهی از کمیسیون امنیت ملی نمیشود؟
وی ادامه داد: سفیر باید صلاحیت تخصصی داشته باشد و ملاک تنها صلاحیت فردی و انقلابی نیست سفیر نماینده یک کشور است که نه تنها باید تحریمها را دور بزند بلکه باید برای تولید تنفس ایجاد کند. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را دانش بنیان ندیدم.
مجلس دوازدهم از جار و جنجال و حاشیه سازی فاصله بگیرد!
عبدالحسین روح الامینی گفت: مجلس دوازدهم باید از جار و جنجال و حاشیه سازی و خروج از متن دستور کار، دو دستگی و چند دستگیهای جعلی، نفرت پراکنی و پرداختن به حواشی فاصله بگیرد.
وی افزود: مردم نتیجه عملکرد مجلس را ببینند قطعا مشارکت شان در انتخابات بیشتر میشود. زارعی گفت: مجلس یازدهم انقلابی است، ولی ما مجلس انقلابیتر میخواهیم. من هم جزو مخالفین جریانی هستم که میخواهد مجلس یازدهم را تخریب کند.
وی افزود: در کنار این، باید تفکر انتقادی نیز داشته باشیم ما باید از میوه شفافیت در مجلس یازدهم میچیدیم و مردم در آستانه مجلس دوازدهم به آن توجه و اقبال میکردند.