کد خبر:۳۳۴۷۲۸
رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران عنوان کرد:

مدیریت چندگانه خطرناک‌ترین تهدید برج آزادی/ پیگیری ثبت برج آزادی در میراث جهانی

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر مدیریت چندگانه مهمترین تهدید برج آزادی است که سعی در تحقق مدیریت یکپارچه مهم ترین راهکار ساماندهی آن است.
احمد حکیمی‌پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص نشست ویژه ساماندهی برج و میدان آزادی در محل این برج گفت: دستور کار امروز این نشست ساماندهی مجموعه آزادی شامل میدان و برج بود که در ادامه تفاهم‌نامه وزارت ارشاد و شهرداری در خصوص ساماندهی آن بحث و بررسی شد.
 
رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران ادامه داد: این مجموعه به لحاظ دسترسی، ترافیکی، تامین و بهره‌برداری و مدیریت آن می بایست تغییراتی را به صورت خاص و مناسب با شرایط ویژه برای آن در نظر گرفته شود.
 
وی افزود: این مکان به عنوان یک نماد و یک قطب گردشگری می‌بایست تبدیل به بافت تفریحی و گردشگری در غرب تهران شود که امیدواریم با انتقال ترمینال غرب به نقطه دیگر در بحث نمای این مکان گشایش‌هایی حاصل شود.
 
حکیمی‌پور در ادامه بیان داشت: آنچه مسلم است شهرداری و مدیران شهر تهران آمادگی کامل دارند اما مشروط به آنکه همه جزئیات و مسائل آن دیده شود و نکته حائز اهمیت در نظر گرفتن مدیریت یک پارچه برای این مجموعه است که متاسفانه در حال حاضر دارای یک مدیریت سه‌گانه مابین شهرداری وزارت ارشاد و میراث فرهنگی قرار گرفته که شاید تصمیم‌گیری برای آن را دشوار کرده است.
 
رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران تصریح کرد: متاسفانه این نماد فرهنگی و میراث تاریخی شهر تهران بسیار مغفول مانده و پیوندی مناسب با متن جامعه پیدا نکرده است.
 
وی افزود: اغلب توریست‌های شهر تهران و حتی شهروندان تهرانی از نظر دسترسی و پیاده‌رو در این مجموعه دچار مشکل هستند که باید برای آن تصمیم‌گیری شود.
 
حکیمی‌پور در ادامه اظهار داشت: یکی دیگر از مباحثی که باید در ارتباط با آن صحبت شد پیگیری ثبت جهانی این اثر بود که خوشبختانه هم میراث فرهنگی و هم وزارت ارشاد آن را پیگیری می‌کنند و در حال حاضر متاسفانه در تهران ما تنها یک اثر ثبت جهانی را داریم که کاخ گلستان است.
 
رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران در ادامه اذعان داشت: شهرداری تهران مطالعات موضعی خود را در این خصوص آغاز کرده و شورای چهارم نیز پیگیری آن را ادامه خواهد داد و امیدواریم با تعاملاتی که در این دوره در مدیریت شهری و مدیریت اجرایی کشور به وجود آمده و نقش شورا در آن بسیار تعیین کننده بوده است بتوانیم از این تعاملات برای تحقق مدیریت یک پارچه شهری استفاده کنیم.
 
حکیمی‌پور خاطر نشان کرد: بر همین اساس در این نشست مقرر شد در راستای ادامه تفاهم‌نامه وزارت ارشاد و شهرداری تهران کارگروه‌های ویژه در این خصوص تشکیل شوند که خوشبختانه افراد مورد نظر نیز تعیین شدند و مشخص شد از هر ارگان چه اشخاص و چه زیر مجموعه‌هایی در این خصوص تصمیم‌گیری خواهند کرد و در این مجموعه مسائل حقوقی، نگهداشت، حمل و نقل، عمران، مدیریت و زیرساخت‌ها باید در تمامی مراحل ساماندهی در نظر گرفته شود و امیدواریم با تعامل وزارت ارشاد شهرداری تهران و میراث فرهنگی این نما و میراث تاریخی همچنان سرپا نگه داشته شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار