کد خبر:۳۳۵۴۷۴
تنها راه علاج؛ نابودي صهيونيسم - 31
سردار مومني: ايران نقش مهمي در بيداری افكار عمومي جهان دارد
رئيس پلیس راهور کشور گفت: ايران نقش مهمي در آگاهي رساني و بيدار كردن افكار عمومي جامعه در خصوص مظلوميت مردم فلسطين داشته است.
سردار مومني در گفتگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص راهپيمايي روز قدس گفت: آمارها در سراسر كشور از افزايش حضور مردم در راهپيمايي روز قدس امسال حکایت دارد.
وي در ادامه افزود: پيام راهپيمايي ايران اين است كه مسئولان نظام و مردم يكپارچه حمايت خود را اعلام ميكنند و ميگويند كه غزه تنها نيست و مردم ايران در كنار آنها هستند.
رئیس پلیس راهور کشور در خصوص نقش ايران در آگاهي رساني به دنيا در خصوص فلسطين گفت: اطلاع رساني رسانههاي ايراني در اين خصوص بسيار خوب بوده و کشور ما در آگاهي رساني و بيدار كردن افكار عمومي نقش مهمي داشته و اين جنايات وحشيانه را به دنيا يادآوري كرده؛ اميدواريم كساني كه خود را به خواب زدهاند، بيدار شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.