کد خبر:۳۳۵۷۱۲
رئیس دانشگاه پیام‌نور گلستان:

پیام حضور در روز قدس پایان دادن به حکومت غاصبان بود

رئیس دانشگاه پیام‌نور گلستان گفت: راهپیمایی روز قدس نشانگر پیام رسای ملت‌ها برای پایان دادن به حکومت غاصبان و متجاوزان بود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، قربان شهریاری پیش از ظهر امروز در نشست با روسای مراکز و واحدهای دانشگاه های پیام نور سراسر استان از حضور گسترده دانشگاهیان در روز قدس قدردانی کرد و گفت: دانشگاهیان با شرکت در این راهپیمایی بر سر زورگویان عالم فریاد برائت، نفرت و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سر دادند.

وی افزود: حضور فعال و با شکوه اعضای هیئت علمی، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور استان در راهپیمایی روز قدس به معنای حمایت معنوی همه آزادی خواهان در سراسر جهان اسلام و نشانگر پیام رسای ملت ها برای پایان دادن به حکومت غاصبان و متجاوزان بوده است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان تصریح کرد: دانشجویان و دانشگاهیان با حضور معنادار در این راهپیمایی عظیم نشان دادند که از مردم مظلوم و ستم دیده فلسطین که بخاطر آزاد زیستن و آزاد اندیشیدن مورد ظلم ظالمان زمان قرار گرفته اند حمایت و تجاوز ددمنشان غاصب اسرائیل را محکوم می کنند.

جذب مدرسان حق التدریسی بر اساس صلاحیت علمی

شهریاری در بخش دیگری از سخنانش صداقت، سرعت در پاسخگویی، شفافیت، مشورت، دلسوزی و احترام به حقوق و کرامت مردم را از اصول کاری خویش خواند و خاطرنشان کرد: امیدوارم با تلاش و همکاری بتوانیم مشکلات دانشگاه را رفع و استان را جزو استان های مهم کشور در زمینه مراکز آموزش عالی تبدیل کنیم.

وی در ادامه ارائه گزارش هفتگی از عملکرد دانشگاه مربوطه از سوی روسا، جذب اساتید حق التدریسی بر اساس صلاحیت علمی، ارتباط دو طرفه با مسئولین شهری، استانی و نمایندگان مجلس و پیگیری فعالیت های در دست اقدام حوزه های مربوطه را جهت ارتقای دانشگاه پیام نور گلستان از برنامه های دارای اولویت برشمرد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان در پایان خاطرنشان کردند: توانمندی و کارآمدی علمی افراد و نوآوری در این زمینه از مواردی است که باید سرلوحه کار مدیریتی قرار بگیرد./220ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
واقعا هرکی شرکت نکرده خیلی کم لطفی کرده
0
0
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷
واقعا حضور مردم در ان گر ما و با زبان روزه خیلی خوب بود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار