برگزاری نشست «آخرالزمان و جریان‌های انحرافی» در دانشگاه پیام نور محلات
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۶۰۰۳

برگزاری نشست «آخرالزمان و جریان‌های انحرافی» در دانشگاه پیام نور محلات

در راستای بصیرت افزایی در خصوص دوره آخرالزمان و نقش کشورهای استعمارگر ، نشست فرهنگی با موضوع «آخرالزمان و جریان های انحرافی» در دانشگاه پیام نور محلات برگزار شد.
برگزاری نشست «آخرالزمان و جریان‌های انحرافی» در دانشگاه پیام نور محلات

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، امور فرهنگی مرکز محلات در راستای بصیرت افزایی در خصوص دوره آخرالزمان و نقش کشورهای استعمارگر ، نشست فرهنگی با موضوع «آخرالزمان و جریان های انحرافی» برگزار کرد.

در این برنامه حجت الاسلام هادی شیخ حسن به تبیین این جریان ها و اهداف و مقاصد آن ها پرداخت و گفت: یکی از جریاناتی که در دو سه سال اخیر قوت گرفته و در حال رشد و نمو است جریان جعلی شیعه نمایی است که در حاشیه شکل گرفته است.

وی دراین باره افزود: جریانی که یکی از بسترهای رشدش را از طریق هیات­های مذهبی دنبال می­ کند همین جریان جعلی شیعه نما است، این جریان غیرمعقول که بدون نگاه به مکان و زمان و بدون توجه به مسائل جاری در جهان اسلام، به اشاعه بدعت­هایی می­پردازد که نتیجه آن جز کشتار شیعیان بی­گناه نیست و در آخرالزمان معرفت به امام زمان و وجود اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط باعث هدایت فرد خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار