طرح تجمیع واحدها زمینه‌ساز استفاده بیشتر از پتانسیل دانشگاه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۷۹۶۱
سرپرست دانشگاه آزاد کرمان:

طرح تجمیع واحدها زمینه‌ساز استفاده بیشتر از پتانسیل دانشگاه است

سرپرست دانشگاه آزاد کرمان گفت: طرح تجمیع واحدها زمینه‌ساز استفاده بهینه از پتانسیل‌های عظیم دانشگاه و ایجاد زمینه‌های بسیار جدیدی در آموزش عالی کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» بابک آل طه امروز در نخستین جلسه هیات رئیسه واحد کرمان تصمیم مسئولان و ریاست عالیه دانشگاه مبنی بر تجمیع واحدهای دانشگاهی علوم و تحقیقات را بسیار هوشمندانه توصیف کرد و بیان داشت: طرح تجمیع واحدها زمینه ساز استفاده بهینه از پتانسیل های عظیم دانشگاه و ایجاد زمینه های بسیار جدیدی در آموزش عالی کشور خواهد شد.

 

وی این طرح بزرگ را سبب ساز هم افزایی و استفاده بهینه از ظرفیت اساتید، امکانات و جلوگیری از موازی کاری و هدر رفت سرمایه دانشگاه دانست و افزود: اجرای این طرح باعث شده تا ارتقای واحدها را شاهد باشیم که این موضوع نیز منتج به افزایش مزایا و رفاه اساتید و کارکنان واحدهای دانشگاهی شده است.

 

سرپرست جدید واحد کرمان با اشاره به زمان اندک باقیمانده به منظور تجمیع واحدها تسریع در روند امور مربوطه را خواستار شد و ادامه داد: حفظ سلامت روند انتقال در مورد اموال و املاک و همچنین پرونده های آموزشی و مدارک دانشجویان بسیار ضروری است.

پربازدیدترین آخرین اخبار