آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۹۰۵۸
21 مرداد؛

کتاب سفیران کار و تلاش رونمایی می‌شود

آیین رونمایی کتاب سفیران کار و تلاش حاصل تجربیات فعالین جهادی در عرصه پژوهشی و کارآفرینی روستایی با حضور مسئولین و فعالین جهادی روز سه شنبه، 21مرداد برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، آیین رونمایی کتاب سفیران کار و تلاش حاصل تجربیات فعالین جهادی در عرصه پژوهشی و کارآفرینی روستایی با حضور مسئولین و فعالین جهادی روز سه شنبه، ۲۱/۵/۹۳ برگزار می شود. کتاب سفیران کار و تلاش به عنوان راهنمایی جامع و کاربردی برای ورود حرکتهای جهادی به حل علمی مشکلات مناطق محروم در هسته توانمندسازی حرکتهای جهادی تدوین و منتشر شده است.



در بخشی از کتاب آمده است:


"در چند سال گذشته گروه‏های جهادی رشد چشم‏گیری داشته ‏اند، این تعدد گروه‏های جهادی و رسانه ‏ای شدن حرکت‏های جهادی، رسالت بزرگی را بر دوش آنان نهاده‏ است و انتظار می‏ رود ماموریت ‏های جدیدی علاوه بر فعالیت ‏های عمرانی، آموزشی، فرهنگی و بهداشتی را به عهده بگیرند. خصوصا گروه‏های جهادی دانشجویی که پرچم¬دار علم و دانش ‏اند. لذا در صورتی که این گروه‏ها نتوانند در حوزه تخصصی خود یعنی بهره‏ گيري از توان علمي و عملي اساتيد دانشگاهي، دانشجويان و متخصصين رشته‏ هاي مختلف جهت حل علمي مشكلات مناطق محروم وارد شوند، بعید نیست ذره ذره جایگاه خود را از دست بدهند."


در تدوین این کتاب تلاش شده بیشتر به مطالب کاربردی اشاره شود و از ذکر مطالب تخصصی که از حوصله خواننده خارج است حتی المقدور پرهیز شود. همچنین این کتاب به صورت راهنمایی کلی و جامع طراحی شده بطوریکه می تواند طیف های مختلف مخاطبین، شامل گروه های جهادی دانشجویی، دانش آموزی،فارغ التحصیلی، محلات، طلاب، خواهران و سایر کسانی که علاقمند به فعالیت در مناطق محروم کشور هستند را همراه کند اما مخاطب اصلی آن حرکت‌های جهادی فعال، پویا و مستمر است.


این کتاب شامل سه بخش، نه فصل و شش پیوست کاربردی است. در بخش اول با عنوان چراغ راه اشاره ای به منویات مقام معظم رهبری به عنوان سکان‌دار کشتی انقلاب شده است، این بخش با مطالعه موضوعی فرمایشات معظم له شروع شده و تلاش دارد به نوعی چرایی ورود به این عرصه را ترسیم نماید. بخش دوم با عنوان نقشه راه، متشکل از دوفصل جداگانه، متکی بر تجربیات فعالین این حوزه به تشریح فرایند و ابعاد فعالیت گروه های جهادی در عرصه پژوهشی و همچنین کارآفرینی روستایی می پردازد. در بخش سوم با عنوان توشه راه به صورت علمی و تئوریک، ابزارهایی که در طی فعالیت های پژوهشی و کارآفرینی روستایی به آن نیاز است را در اختیار قرار می دهد. در انتها نمونه فعالیت هایی که تا کنون توسط گروه های جهادی صورت گرفته به همراه تعداد پیوست های کاربردی آورده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار