کد خبر:۳۳۹۲۳۴
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

هیچ موردی از روغن پالم در محصولات کارخانجات خوزستان مشاهده نشده است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هیچ موردی از مصرف روغن پالم در محصولات لبنی و غذایی کارخانجات خوزستان مشاهده نشده است.
هیچ موردی از روغن پالم در محصولات کارخانجات خوزستان مشاهده نشده است

به گزارش «خبرگزار ی دانشجو»، بهزاد شریف مخمل زاده، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هیچ موردی از روغن پالم در محصولات کارخانجات خوزستان مشاهده نشده است و مردم استان با خیال راحت از محصولات لبنی و غذایی استفاده کنند.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: بازرسی های ادواری از کارخانجات مواد غذایی در خوزستان و محصولات خارج از این استان صورت می گیرد بنابراین مردم خوزستان با خیال راحت می توانند از محصولات لبنی و غذایی استفاده کنند و هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

 

مخمل زاده گفت: محصولات خارج از خوزستان، مورد نمونه برداری قرار گرفته و پس از تایید سالم بودن، اجازه ورود پیدا می کنند.

 

وی ادامه داد: بازرسی های مستمر بطور معمول به صورت هفته ای از کلیه کارخانجات مواد غذایی خوزستان زیر نظر این معاونت انجام می شود و بطور معمول دو کارشناس به منظور بازرسی از هر کارخانه اعزام می شود.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: هم اکنون دو آزمایشگاه مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و داروی دانشگاه مستقر است و بیش از ۳۰ آزمایشگاه همکار نیز در خوزستان فعال هستند.

 

مخمل زاده تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه مشکلی برخورد جدی با متخلفان صورت می گیرد، و مردم می توانند در صورت مشاهده تخلف با شماره ۱۴۹۰ یا ۲۲۳۲۳۵۲-۰۶۱۱ مربوط به رسیدگی به شکایات مواد غذایی تماس حاصل کنند.

 

گفتنی است که، روغن پالم درصد بالایی از اسیدهای چرب و اشباع را دارد که در درازمدت می تواند باعث ابتلا به بیماری هایی نظیر فشار خون، چربی خون و بیماری های قلبی، عروقی شود بنابراین بهتر است که مردم لبنیات کم چرب (کمتر از دو و نیم درصد چربی) مصرف کنند و از خرید لبنیات فله خودداری کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار