به گزارش «خبرگزار ی دانشجو»، بهزاد شریف مخمل زاده، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هیچ موردی از روغن پالم در محصولات کارخانجات خوزستان مشاهده نشده است و مردم استان با خیال راحت از محصولات لبنی و غذایی استفاده کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: بازرسی های ادواری از کارخانجات مواد غذایی در خوزستان و محصولات خارج از این استان صورت می گیرد بنابراین مردم خوزستان با خیال راحت می توانند از محصولات لبنی و غذایی استفاده کنند و هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
مخمل زاده گفت: محصولات خارج از خوزستان، مورد نمونه برداری قرار گرفته و پس از تایید سالم بودن، اجازه ورود پیدا می کنند.
وی ادامه داد: بازرسی های مستمر بطور معمول به صورت هفته ای از کلیه کارخانجات مواد غذایی خوزستان زیر نظر این معاونت انجام می شود و بطور معمول دو کارشناس به منظور بازرسی از هر کارخانه اعزام می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: هم اکنون دو آزمایشگاه مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و داروی دانشگاه مستقر است و بیش از ۳۰ آزمایشگاه همکار نیز در خوزستان فعال هستند.
مخمل زاده تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه مشکلی برخورد جدی با متخلفان صورت می گیرد، و مردم می توانند در صورت مشاهده تخلف با شماره ۱۴۹۰ یا ۲۲۳۲۳۵۲-۰۶۱۱ مربوط به رسیدگی به شکایات مواد غذایی تماس حاصل کنند.
گفتنی است که، روغن پالم درصد بالایی از اسیدهای چرب و اشباع را دارد که در درازمدت می تواند باعث ابتلا به بیماری هایی نظیر فشار خون، چربی خون و بیماری های قلبی، عروقی شود بنابراین بهتر است که مردم لبنیات کم چرب (کمتر از دو و نیم درصد چربی) مصرف کنند و از خرید لبنیات فله خودداری کنند.