کد خبر:۳۴۹۷۱۹
با حضور 9 کشور در شیراز؛

المپیاد بین‌المللی در سه رشته با حضور 9 کشور در شیراز برگزار می‌شود

رئیس مرکز المپیاد دانشجویی و امور آزمون‌های بین‌المللی سازمان سنجش گفت: مسابقات بین‌المللی در سه رشته شیمی، ریاضی، آمار با حضور 9 کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، بهروز کاوه‌ای با اشاره به برگزاری آزمون المپیاد در سه رشته شیمی، ریاضی و آمار در شیراز گفت: مسابقه علمی  در 17 رشته برگزار شده است که از میان برندگان این آزمون، سه رشته برای مسابقات بین‌المللی انتخاب می‌شود و در حال حاضر این مسابقات با حضور 9 کشور در شیراز حال برگزاری است.

 

وی افزود: آزمون المپیاد در دو روز متوالی برگزار می‌شود و در پایان آزمون پس از اعلام نتایج، نفرات شرکت کننده می‌توانند یک روز اعتراض کنند.

 

رئیس مرکزالمپیاد دانشجویی و امور آزمون‌های بین‌المللی سازمان سنجش گفت: این آزمون یکی از بهترین آزمون‌های مهم کشور است که بهترین افراد در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌ها، در آزمون‌ها شرکت می‌کنند، که بازخورد و نتایج خوبی به همراه دارد.

 

کاوه‌ای در مورد کشورهای شرکت کننده در این آزمون که تعداد آن‌ها 9 نفر است، بیان داشت: روسیه، تاتارستان، آذربایجان، عمان، عراق، هند، زیمباوه، ترکمنستان، ایران در این آزمون شرکت می‌کنند.

 

وی افزود: سه کشور ونزوئلا، کویت، نیجریه موفق به شرکت در این آزمون نشدند.

 

رئیس مرکز المپیاد دانشجویی و امور آزمون‌های بین المللی سازمان سنجش با اشاره به تعداد 55 نفر شرکت کننده در این سه رشته گفت: در رشته ریاضی شش نفر از ایران و 11 نفر خارج از کشور، در رشته شیمی شش نفر از ایران و 18 نفر خارج از کشور و در رشته آمار پنج نفر از ایران و 9 نفر خارج از کشور در مسابقات شرکت کردند.

 

کاوه ای تصریح کرد: المپیاد ریاضی برای پانزدهمین سال، المپیاد شیمی برای هفتمین سال و المپیاد آمار برای اولین سال در کشور در حال اجراست که با استقبال خوبی مواجه شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: وظیفه  سازمان سنجش آموزش کشور اجرای آزمون های ملی در سطح بالاتر از متوسط مانند آزمون های استخدامی، آزمون های ورودی دانشگاه‌ها است.

 

رئیس مرکزالمپیاد دانشجویی و امور آزمون‌های بین‌المللی سازمان سنجش افزود: مسابقات بین‌المللی المپیاد دانشجویی تنها آزمونی است که در سازمان سنجش آموزش کشور به صورت بین‌المللی انجام می‌دهد.

 

وی گفت: در صورتی که رشته‌هایی را گروه‌های المپیادی درخواست دهند، به شورای المپیاد ارجاع داده می‌شود و این شورا تصمیم گیری می‌کند که رشته درخواستی المپیادی شود یا خیر.

 

کاوه ای تصریح کرد: بین‌المللی شدن این رشته‌ها ضوابطی دارد از جمله اینکه رشته درخواستی  پایه و فراگیر باشد.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه فراخوانی برای برگزاری این آزمون‌ها از چند ماه قبل در همه کشورها صورت می‌گیرد، بیان داشت: هر ساله شرکت کنندگان از کشور های مختلف در این آزمون شرکت می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه به عالی ترین دانشمندان ریاضی جهان جایزه فیلدز تعلق می گیرد، گفت: برای اولین بار این جایزه به یک زن و آن هم ایرانی به نام خانم میرزا خانی، استاد دانشگاه استنفورد، تعلق گرفت.

 

کاوه ای گفت: این فرد در المپیاد دانش آموزی دو سال مدال طلای جهانی را به خود اختصاص داد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار