کد خبر:۳۴۹۷۵۱
جانشین خواهر بسیج دانشجویی لارستان:

همین فرهنگ حسینی عوامل فتنه را به مردم نشان داد

جانشین خواهر بسیج دانشجویی لارستان گفت: همین فرهنگ حسینی و عاشورایی است که در مردم ایران بصیرتی ایجاد کرد که ماهیت جریان‌های سیاسی و عوامل فتنه را به خوبی بشناسند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، فضیلت جهانگیری در پی اظهارات اخیر رئیس شورای سابق هماهنگی اصلاحات که عزاداری برای امام حسین (ع) را بیهوده تلقی کرده و بیان کرده که عزاداری برای امام حسین (ع) هیچ بازده فرهنگی ندارد، بیان داشت: انقلاب اسلامی زاییده همین فرهنگ عاشورایی است که با اراده مردم ایران موجب شکست اراده جمعی کشورهای سلطه طلب در مقابل این ملت شد.
 

وی افزود: قرن‌ها است که این مردم، عاشورا را در برابر زورگویان حفظ کرده و به استناد و تاسی از همین فرهنگ عاشورایی است که انقلاب اسلامی را پایه‌گذاری کردند و مردم با برخورداری از همین فرهنگ غنی است که قادرند خود این انقلاب را حفظ کنند.
 

جانشین خواهر بسیج دانشجویی لارستان ادامه داد: از اینکه هنوز برخی کسانی که خود را وامدار و پشتیبان این ملت می‌دانند، بخاطر نشستن بر کرسی چند روزه این دنیا روبروی امام حسین (ع) تیغ می‌کشند.
 

جهانگیری خطاب به اصلاح طلب گفت: همین فرهنگ حسینی و عاشورایی است که در مردم ایران بصیرتی ایجاد کرد که ماهیت جریان‌های سیاسی و عوامل فتنه را به خوبی بشناسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار