آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۹۹۵۸
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سیرجان:

نماینده سیرجان نامه استیضاح وزیر علوم را امضا کند

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سیرجان گفت: انتظار داریم نماینده سیرجان در مجلس به خواست دانشجویان و دانشگاهیان سیرجان احترام گذاشته و محکم و قاطعانه پای اقداماتی که موجب التهام بخشیدن و ناآرامی فضای دانشگاه‌ها می‌شود، بایستد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محمد صادق عبدالهی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به بیداری و آمادگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سیرجان و پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها در رابطه با استیضاح فرجی‌دانا، وزیر علوم گفت: در یک سال گذشته و پس از رای اعتماد مجلس به فرجی‌دانا، متاسفانه علاوه بر کاهش رشد علمی دانشگاه‌های کشور، فضای بربریت دوم خرداد آرام آرام به سطح دانشگاه‌ها در حال بازگشت است.

 

وی ادامه داد: شاهد این مدعا را می توان رشد قارچ‌گونه کانون‌های به اصطلاح دانشجویی تجدید‌نظرطلب و افراطی در دانشگاه‌ها که خطر این کانون‌ها و انجمن‌ها را در فتنه سال ۷۸ و فتنه آمریکایی ـ اسرائیلی ۸۸ به وضوح شاهد بودیم، انتصاب افراط فتنه‌گر و فتنه‌جو که با توجه به اسناد و فیلم‌های موجود از عواملی بودند که در سال ۸۸ به جولانگاه سیاسی شدن دانشگاه‌ها کمک کردند، تغییر اتوبوسی و لودری بسیاری از روسای دانشگاه‌ها دانست.

 

عبدالهی همچنین ضمن گلایه از شهباز حسن‌پور نماینده مردم انقلابی و حزب‌اللهی سیرجان بابت عدم امضای نامه استیضاح وزیر علوم بیان داشت: با توجه به مهلت ۳۰ روزه‌ای که نمایندگان مجلس به فرجی‌دانا داده بودند، متاسفانه نه تنها شاهد اصلاح در این روند نبودیم؛ بلکه شاهد بودیم دانشگاه‌ها به زورخانه های سیاسی تبدیل شده‌اند و حتی اقدامات غیر‌اخلاقی برای تغییر افکار عمومی انجام شد.

 

این دانشجو ادامه داد: ما دانشجویان دانشگاه‌های سیرجان انتظار داریم نماینده ما در مجلس شورای اسلامی به خواست دانشجویان و دانشگاهیان سیرجان احترام گذاشته و محکم و قاطعانه پای اقداماتی که موجب التهام بخشیدن و ناآرامی فضای دانشگاه‌ها و متوقف شدن رشد علمی دانشگاه‌ها می‌شود، بایستد و نگذارد اینگونه رفتار و کردار موجب شود تا راهی برای نفوذ نااهلان به انقلاب باز گردد؛ هنوز هم دیر نشده و ما از حسن پور می خواهیم به این استیضاح بپیوندد.

 

این فعال دانشجویی در پایان با ابراز نگرانی از گفته‌های معاون پارلمانی رئیس جمهور مبنی بر عدم تغییر رویه دولت در وزارت علوم حتی با تغییر  فرجی دانا گفت: ما با سیاسی بودن دانشگاه‌ها مخالف نیستیم و حتی بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب معتقدیم خدا لعنت کند دست‌هایی را که تلاش می کنند قشر جوان و دانشگاه‌ها را غیرسیاسی کنند؛ اما ما با خانه احزاب شدن دانشگاه‌ها مخالفیم، ما ترس از به وجود آمدن فضای دوم خرداد در دانشگاه‌ها را داریم که دانشگاه‌ها به قدری ملتهب شوند که یک دانشجو نتواند از فضای آزادی بیان دانشگاه استفاده کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار