آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۱۴۷

کلنگ احداث یادمان مقبره الشهدا واحد علوم و تحقیقات به زمین زده شد

رئیس واحد علوم و تحقیقات با تاکید بر گسترش فرهنگ شهید و شهادت در کشور گفت: امیدواریم با احداث مقبره الشهدای این واحد دانشگاهی گامی در جهت پاسداشت مقام شهدا از سوی این دانشگاه برداشته شود.
کلنگ احداث یادمان مقبره الشهدا واحد علوم و تحقیقات به زمین زده شد

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علی عباسپور در مراسم کلنگ زنی احداث یادمان مقبره الشهدای گمنام واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: دانشجویان باید بدانند شرایط مطلوب و تجهیزاتی که امروز برای تحصیل و زندگی در اختیار دارند به همت و بهای خون شهدا به دست آمده است.

 

رئیس واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: شایسته است، با توجه به کیفیت و سطح بالای امکانات و ساختمان های واحد علوم و تحقیقات، متناسب با مقام والای شهدا، فضا و نمادی ویژه به ساخت مقبره الشهدا این واحد دانشگاهی اختصاص یابد.

 

رئیس واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: امید است با پایه گذاری مناسب در محلی با موقعیت فیزیکی مطلوب، نمادی شایسته به منظور پاسداشت مقام شهدا در این واحد دانشگاهی احداث شود.

 

رئیس واحد علوم و تحقیقات  با بیان اینکه دانشجویان باید بدانند چه کسانی و چگونه به نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت کردند، گفت: باید با گسترش فرهنگ شهید و شهادت در جامعه و ایجاد پیوستگی فرهنگی بین جوانان امروز و نسل انقلاب، بستر مناسب برای آشنایی نسل امروز با فضای انقلاب فراهم شود.

 

وی با اشاره به اولویت های فرهنگی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: احداث سالن همایش1000نفره و چند سالن 150نفره در مجاورت مرکز اسلامی پیامبراعظم(ص)  به منظور ارتقای سطح فرهنگ علمی کشور و جهان اسلام، در دستور کار این واحد دانشگاهی قرار دارد.

 

مهندس محسن هاشمی معاون عمران و توسعه واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم به معماری این سازه اشاره کرد و گفت: پروژه یادمان مقبره الشهدا واحد علوم و تحقیقات دارای معماری ایرانی و اسلامی است و این طرح برای اولین بار در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در محل واحد علوم و تحقیقات عملیاتی می شود.

 

وی به مسابقه طراحی یادمان مقبره الشهدا واحد که در گذشته صورت گرفته اشاره کرد و گفت: پس از آنکه طرح اجرایی برنده مسابقه پروژه نماد مقبره الشهدا ارائه شد ، متوجه شدیم با احتساب تورم، ساخت این پروژه نزدیک به 3 میلیارد تومان هزینه دربر خواهد داشت و بخش اعظم این هزینه ها مربوط به نوع ساخت و سازی است که باید در خاک این منطقه اعمال می شد.

 

مهندس هاشمی ادامه داد: با تأکید دکتر میرزاده در برپایی نمادی شایسته و در خور شهدا با هزینه ای منطقی، مقرر شد طرح برنده شده به این بنای فعلی تغییر کند.

 

معاون عمران و توسعه واحد علوم و تحقیقات از بهره برداری یادمان مقبره الشهدا تا قبل از زمستان سال جاری خبر داد و گفت: یادمان مقبره الشهدا واحد علوم و تحقیقات با سازه ای فولادی ، دارای 16 ستون است و قطر درونی و بیرونی آن در حدود 8 تا 10 متر و دارای ارتفاع 12 متر است.

 

وی ادامه داد: این یادمان فضایی در حدود 50 تا 60 متر مربع را در برمی گیرد و در اطراف آن نیز فضای سبز مناسبی ایجاد خواهد شد .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار